Skip to main content

Erityisohjaaja Rinnekodit Johannisbergiin

Haemme tiimiimme AMK-tutkinnon suorittanutta sote-alan osaajaa erityisohjaajaksi vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa Rinnekodit Johannisbergiin!

Asumisen tuen yksikkömme Rinnekodit Johannisberg sijaitsee Johannisbergin/Hornhattulan alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme asumisen tuen ympärivuorokautisia palveluita aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Yhteinen tavoitteemme on tukea asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan asiakaslupauksemme mukaisesti.

Asukkaamme käyvät päivisin työ- ja päivätoiminnassa tai tuetusti ulkopuolisella työnantajalla. Ohjaamme ja tuemme asukkaita osallistumaan päivittäisten kotiaskareiden lisäksi myös vapaa-ajan harrastuksiin ja toimintaan talon ulkopuolella. Viikko-ohjelmaamme kuuluu yhteisiä arjen toimintoja talossa. Käymme yhdessä erilaisilla retkillä. Asukkaamme pääsevät vaikuttamaan omaan elämäänsä ja talon toimintaan säännöllisissä asukaspalavereissa. Asiakkaistamme jokainen on omanlaisensa persoona. Tällaisena haluamme heidät myös kohdata - jokainen on juuri oikeanlainen omana itsenään!

Mitä erityisohjaajan tehtävä sisältää?

Erityisohjaajan tehtävässä pääset hyödyntämään asiantuntemustasi, tuomaan työryhmään oman alasi ammattiosaamista ja tukemaan asiakkaitamme elämään oman näköistä elämää.  Tuet asukkaidemme toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, osallistut perushoitoon ja huolehdit raportoinnista. 

Tehtävääsi kuuluvat palvelujen toteuttamisen suunnitelmien ja RAI-arvioiden koordinointi säännöllisesti yhdessä asiakkaiden omaohjaajien, omaisten ja lähiverkoston kanssa. 

Osallistut asiakkaiden päivittäisen arjen ohjaukseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Roolisi tiimissämme on moniammatillisuuden näkökulmasta keskeinen, ymmärrät asiakastyön kokonaisuuden ja kykenet koostamaan yhteenvetoja tilanteista. 

Läsnäolosi on tärkeää - asiakkaan aito kohtaaminen ja kommunikaation tukeminen ovat merkittävä osa tehtävääsi.

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien lähihoitajien, vastaavan sairaanhoitajan ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa. 

Hyödynnämme työssämme moniammatillista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksiamme. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla poluillamme kuin yhdessäkin!

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan ja viihtyisän työyhteisön. 

Työyhteisömme toimi avoimesti ja työhyvinvointikyselyjen tulokset ovat kiitettävällä tasolla. 

Odotamme sinulta:

  • sote-alan amk-tutkintoa, esim. sosionomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti, ja Valvira-rekisteröintiä
  • TAI sote-alan amk-tutkinnon loppuvaiheen opintoja 
  • valmiutta kolmivuorotyöhön (painottuu aamu- ja iltavuoroihin)
  • kykyä kohdata asiakkaamme yksilöllisesti ja toimia heidän parhaakseen

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

  • kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus
  • työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa
  • oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen
  • mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi
  • monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia
  • mahdollisuuden työsuhdepyörään
  • yhteisöllisen työvuorosuunnittelun tukemaan työn ja vapaa-ajan tasapainottamista 
  • apua oman talouden hallintaan 

 

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimi pian, sillä aloitamme haastattelut ja voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 30.4.2024 Työ alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Haastattelut sovitaan yksilöllisesti sovitellen.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi erityisohjaajan tehtävässä on G24 (2594,16-2916,15 € alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät). 

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen.

Lue meistä lisää nettisivuiltamme! Rinnekodit Johannisberg - Rinnekodit

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Marja Wilén

Arkisin klo 9-15 puh. 044 755 3157

sähköpostiosoite: [email protected]

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti