Skip to main content

Erityisopettaja Kellokosken kouluun

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille.

Haemme opetuspalveluihin

ERITYISOPETTAJAA

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2024-31.7.2025 Kellokosken kouluun (opv 22 vvt). Tehtävään kuuluu joustavan tukiryhmän opettaminen 5.-9. luokkien oppilaille. Tähän Haavi-/Pysäkki-opetukseen voi tulla oppilaita vapaaehtoisesti tai ohjatusti väliaikaiseen opetukseen oppitunnin tai loppukoulupäivän ajaksi, jos koulutyö ei suju yleisopetuksen ryhmässä. Ryhmään voidaan sijoittaa oppilaita myös pidemmälle jaksopaikalle (n. 8 vk), mikäli tämä on tarpeellista. Ryhmässä voi työskennellä myös ns. kouluakäymättömiä oppilaita. Haemme joukkoomme osaavaa erityisluokanopettajaa. Tarjoamme haastavaa ja mielenkiintoista työtä ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi järjestämällä säännöllisesti koulutuksia ajankohtaisista asioista.

Kellokosken koulu on n. 870 oppilaan yhtenäiskoulu. Peruskoulun yhteydessä toimii myös kaksi esiopetusryhmää ja Tuusulan lukion Kellokosken toimipiste. Kellokosken koulu on ammattitaitoinen ja kehitysmyönteinen koulu. Jaetun johtajuuden mallia ja tiimiopettajuutta on kehitetty jo useita vuosia. Vahva yhteisöllisyys ja hyvinvointiin panostaminen näkyy iloisena henkilökuntana, mikä heijastuu opetustyöhön. Koulun visio Hyvinvoiva koulu näkyy monin tavoin arjessa niin oppilaiden, huoltajien kuin paikallisten sidosryhmienkin kanssa. Käytämme koulussamme Pro koulu -toimintamallia, myönteisen ja lämpimän yhteisöllisyyden saavuttamiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ylempi korkeakoulututkinto sekä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös muut hakijat otetaan huomioon.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jyrki Aronen (p. 040 3143273, sp. [email protected]) tai apulaisrehtori Anne Kärpänen (p. 040 4144262, sp. [email protected]).

Virkaan otetun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi hänen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat viimeistään 30.4.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Löydät hakijan ohjeet LAURATM-palvelun käyttämiseen täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää LAURATM-palvelun käyttämisestä, ota yhteyttä Tuusulan kunnan henkilöstöpalveluihin [email protected].

Yhteystietomme

rehtori Jyrki Aronen (p. 040 3143273, sp. [email protected]) tai apulaisrehtori Anne Kärpänen (p. 040 4144262, sp. [email protected]).

Tietoa organisaatiosta

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.

Sijainti
Koulutie 7
Kellokoski

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti