Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Fressi Kuntosalin palveluvastaava

KUNTOSALIN PALVELUVASTAAVA

Kutsumme sinut liittymään huippuosaajiemme joukkoon! Etsimme FRESSI 24-keskuksiin ympäri Suomen palveluvastaavia! 

Personal Trainerin & kuntosalin palveluvastaavan tehtävässä pääasiallinen työtehtäväsi on asiakashankinta ja yksilövalmennus. Tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus suunnitella ohjaukset yksilöllisesti. Lisäksi vastaat keskuksen ylläpidosta ja asiakastyytyväisyydestä. Tehtäviin kuuluvat mm. siivouksen laatutarkistukset, kuntosalitarvikkeiden järjestyksen ylläpito, huoltopyynnöt, pientarvike tilaukset sekä asiakaspalautteet ja niihin reagoiminen. 

Tehtävässä on aitiopaikka kehittää keskustasi vieläkin paremmaksi treeniympäristöksi!

Mitä tarjoamme

Työskentely tapahtuu prosenttiperusteisella yrittäjämallilla. Pääset työskentelemään keskuksen ydinhenkilönä kehittäen ja huolehtien keskuksen toimivuudesta ja lähimarkkinoinnista. Fressi tukee sinua markkinoinnissa ja voit myös kehittää osaamistasi Fressi Akatemian koulutusten avulla. Lisäksi saat treenioikeuden kaikille Fressin saleille.

Odotamme sinulta

Onnistuneen asiakaskokemuksen varmistamiseksi etsimme henkilöä, joka nauttii saadessaan työskennellä ihmisten parissa sekä pitää kokonaisuuden hallussaan. Nautit itsekin aktiivisesta elämäntavasta ja haluat innostaa myös muita ihmisiä liikunnan pariin. Odotamme sinulta henkilökohtaisen valmentajan koulutusta tai halua kouluttautua valmentajaksi. Lisäksi tehtävässä menestymiseksi tarvitaan yrittäjähenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

    Jos siis olet ulospäinsuuntautunut, asiakaslähtöinen persoona ja oma-aloitteisuus kuvastaa sinua, olet etsimämme ammattilainen!

    Huomiothan, että haku on nyt auki seuraaviin keskuksiin: Fressi Pirkkala ja Fressi Helsinki Kruunuvuorenranta. Kirjoitathan hakemustekstiin kumpi keskus olisi sinulle paras työkohde.

    Ota yhteyttä

    Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi 9.6.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomiothan, että haku on auki useille paikkakunnille. Kirjoitathan hakemustekstiin, mikä paikkakunta olisi sinulle paras työkohde.

    Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanni Joukainen +358 40 668 1506, [email protected]

    Tule osaksi energistä Fressin toimintaa ja rakenna oma menestystarinasi!

    Kiitos hakemuksestasi. 

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Fressi Kuntosalin palveluvastaava

    Adecco
    Pirkkala
    Vakituinen, Kokopäiväinen

    Julkaistu 10.06.2024

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti