Skip to main content

Group Accounting Manager

Oletko konsernilaskennan ammattilainen? Haluaisitko päästä kehittämään osaamistasi erilaisten asiakkuuksien ja konserniyhdistelyjen parissa? Miltä kuulostaisi tiimityö ja yhdessä sparraaminen kokeneessa ja innostuneessa konsernilaskennan tiimissä? Jatka lukemista - meillä saattaa olla sopiva rooli juuri sinulle!

Mistä on kyse?


Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt konsernilaskennan asiantuntijaa tiimiimme!

Group Accounting Managerina työskentelet osana kokenutta konsernilaskentaan erikoistunutta palvelutiimiämme. Saat itsenäisen vastuualueen, jossa vastaat yhden tai muutaman nimetyn asiakasyrityksen konsernilaskennasta ja -tilinpäätöksistä. Olet mukana uusien asiakkuuksien käyttöönotoissa ja konsultoivalla otteellasi autat heitä kehittämään taloushallinnon prosesseja tehokkaammiksi ja sujuvammiksi. Tuet myös muita kirjanpidon tiimejämme konsernilaskentaan liittyvissä erityiskysymyksissä. Tarkempi roolikuvaus määrittyy kokemustaustasi mukaan. 

Asiakkuutemme ovat pääosin keskisuuria ja suuria yrityksiä. Asiakkuuksia on eri toimialoilta niin kotimaisella kuin kansainväliselläkin kentällä. Globaalien asiakkuuksien parissa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä.

Hyödynnämme talouspalveluissamme modernimpia työkaluja ja kehitämme talousprosessejamme jatkuvasti sujuvammiksi esimerkiksi robotiikan ja tekoälyn avulla. Mahtavaa, mikäli myös sinulta löytyy intoa jatkuvaan kehittymiseen ja kehittämiseen!

Tulevat konsernilaskennan tiimikaverisi istuvat pääosin Helsingissä ja Tampereella. Olemme kuitenkin avoimia sijainnillesi ja meillä voitkin työskennellä etänä kotoa käsin mistä päin Suomea tahansa. Toivomme kuitenkin, että hyppäät silloin tällöin junaan ja matkaat tapaamaan tiimikavereitasi.

Mikä auttaa sinua menestymään tehtävässä?

  • Vähintään muutaman vuoden kokemus ja varma ote konsernilaskennan ja konsernitilinpäätöksen tekemisessä tai konsernien tilintarkastuksessa. Toivomme, että sinulla on kokemusta myös ulkomaisten tytäryhtiöiden konsernikäsittelystä.
  • Suomalaisen kirjanpitolainsäädännön tuntemisen lisäksi arvostamme IFRS-osaamista sekä mahdollista US GAAP-osaamista
  • Toivomme, että olet ollut mukana yritysjärjestelyissä ja hallitset niihin liittyvän konsernikäsittelyn.
  • Arvostamme verotuksen ja veroraportoinnin osaamista.
  • Konsultoiva asiakaspalveluasenne. Halu ymmärtää ja kehittää talouden prosesseja ja toimintatapoja eteenpäin.
  • Intoa ja näppäryyttä erilaisten järjestelmien kanssa työskentelemiseen sekä kokemusta konsernilaskennan järjestelmäteknisistä ratkaisuista.
  • Hyvät tiimityötaidot. Jaat mielelläsi osaamistasi muiden kanssa sekä autat työkavereitasi - positiivinen tiimihenki ja toimiva yhteistyö ovat meille suuressa arvossa.
  • Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja osaat tarttua asioihin rivakasti.
  • Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, sillä organisaatiomme virallinen kieli on englanti ja meillä on myös kansainvälisiä asiakkuuksia.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot. 

Miksi töihin Starialle?

  • Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi ja kehittämään asiakkaidemme taloushallintoa yhdessä heidän kanssaan.
  • Osaamisesi tulee kehittymään nopeasti erilaisten toimeksiantojen parissa. Pääset mukaan uusien asiakkuuksien käynnistyksiin ja näkemään hyvin erilaisia konserniyhdistelyjä ja organisaatioita.
  • Saat tueksesi suuren talousjohdon ammattilaisten talon sekä innostuneen konsernilaskennan tiimin, jossa tietoa ja apua on aina tarjolla. Kirjanpidon kiperiä kysymyksiä ratkotaan yhdessä sparraillen.
  • Pääset työskentelemään matalahierarkisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa, jossa töitä tehdään laadulla ja tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.
  • Tuemme kasvua ja kehittymistäsi. Liiketoimintamme nopean kasvun myötä pystymme tarjoamaan monipuolisia ja kansainvälisiäkin urakehitysmahdollisuuksia. Rakennetaan urapolusta juuri sinun näköisesi!
  • Haluamme tarjota työpaikan, jossa viihdytään ja voidaan hyvin. Olemmekin saaneet Future Workplaces -sertifioinninosoituksena erinomaisesta työntekijäkokemuksestamme.
  • Meillä työskentely on aidosti joustavaa. Käytössämme on liukuva työaika ja voit työskennellä halutessasi täysin etänä, osan vuodesta vaikka ulkomailta käsin.
  • Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä yhteisiä aamupaloja, tiimipäiviä ja afterworkeja. Tuemme myös KLT-tutkinnon suorittamisessa ja ylläpidossa.

 

Innostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää pikimmiten, viimeistään maanantaina 27.5.2024 informatiivisen CV:n tai LinkedIn-profiilin kera. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita etenemään nopeastikin sopivan henkilön osuessa kohdalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Group Finance Services Eija Kotiranta. Tavoitat Eijan parhaiten 7.5. klo 15.30-16.30 ja 13.5. klo 15-16 numerosta +358 44 754 6337.


Rekrytointiprosessiimme liittyvät kysymykset voit lähettää osoitteeseen [email protected]. Huomaathan kuitenkin, että tietosuojasyistä hyväksymme vain rekrytointijärjestelmämme kautta tulleet hakemukset.


--------------

Staria vauhdittaa kasvuyritysten menestystä tarjoamalla globaaleja kirjanpitopalveluita, ERP-konsultointia ja BI & Planning -ratkaisuja. Uniikin One Stop -toimintamallimme avulla kykenemme tarjoamaan talouspalveluita ja -ratkaisuja yli 40 maahan yhden omistautuneen tiimin voimin. Tällä hetkellä meitä on jo yli 550 kollegaa seitsemässä eri maassa - ja kasvu jatkuu!

#LI-Remote #LI-AV

Staria vaikuttavuus

Staria synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Staria synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Staria

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Staria Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Group Accounting Manager

Suomi
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti