Skip to main content

Hallintoasiantuntija (kolme tehtävää)

Kiinnostavatko työt kansanvälisessä, huippututkimusta tekevässä Helsingin yliopistossa? Onko hyvä hallinto sinulle sydämen asia? Mikäli vastauksesi on kyllä, saatat hyvin olla etsimämme henkilö!

 

Haemme yliopistopalveluihin kolmea hallintoasiantuntijaa toimimaan yksiköiden johdon tukena monipuolissa yleishallinnollisissa tehtävissä.

 

Tehtävät sijoittuvat seuraavasti:

 

  1. Yleishallinnon yhteisiin palveluihin, tuettavat yksiköt mm. yleishallinnon toimiala
  2. Yleishallinnon kampuspalveluihin keskustakampuksella, tuettavat yksiköt mm. Luonnontieteellinen museo
  3. Yleishallinnon kampuspalveluihin Viikin kampuksella, tuettavat yksiköt mm. Tietotekniikkakeskus

 

Hallintoasiantuntijana tuet yksiköiden johtoa toiminnan suunnitellussa, seurannassa ja kehittämisessä. Vastaat johtajien ja toimielinten päätöksenteon valmistelu-, esittely ja toimeenpanotehtävistä. Hoidat yleishallinnollisten asioiden (mm. lausunnot, sopimusasiat, selvitykset, raportit, laadunhallinta) valmistelua. Osallistut yliopistopalveluiden palveluiden kehittämiseen ja voit toimia projekteissa projektipäällikkönä. Tehtävät painottuvat tehtävissä 1.-3. hiukan eri tavoin. Työnkuvaasi on mahdollista muokata ja syventää myös omien kiinnostustesi ja osaamisesi perusteella.

 

Sinusta

 

Odotamme tuntemusta ja kokemusta hallintoasiantuntijan tehtäväkenttään kuuluvien asioiden hallinnasta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, hahmotat asioita kokonaisvaltaisesti ja sinulla on palveluajattelua sekä halua kehittyä ja tarttua uusiin haasteisiin. Olet taitava organisoija, omaksut uusia asioita nopeasti ja työskentelet proaktiivisesti. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja viestintätaitojasi. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme työskentelyn edellytyksenä on suomen kielen taidon lisäksi hyvä englannin ja ruotsin kielen taito. Toivomme, että tuot rohkeasti esille omat ajatuksesi ja kysymyksesi ja sitä kautta myös kehität työtapojamme ja toimintakulttuuriamme.

 

Miksi tähän tehtävään?

 

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työympäristön yhdessä maailman huippuyliopistoista, vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamista innostavassa toimintaympäristössä. Pääset tutustumaan monipuolisesti johtamiseen, strategiseen suunnitteluun sekä toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Hallintoasiantuntijan tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme ja muut yliopiston resurssit. Tuemme aktiivisesti arkesi sujuvuutta joustavien työaikojen, kattavan työterveyshuollon sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla. Myös etätyömahdollisuudet ja joustavat lomat tukevat tasapainoa työn ja vapaa-ajan välille. Suuri organisaatiomme tarjoaa sinulle kattavasti eri mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen. Lähityöpisteesi sijaitsee tehtävän mukaan keskustakampuksella tai Viikin kampuksella. Tehtävä sijoittuu yliopistojen yhteisen TES:n mukaiseen vaativuustasoon 10 ja kokonaispalkka asettuu noin 4000 - 4600 euroon kuukaudessa tehtävään valittavan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta riippuen.

 

Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

 

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi tehtävään rekrytointijärjestelmäämme Hae paikkaa -linkistä viimeistään 8.4.2024. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevia sisäisiä hakijoita pyydetään jättämään hakemuksensa SAP Fiori -portaalissa. Voit hakemuksessasi priorisoida tehtäviä. Tehtävät ovat vakituisia. Tehtävissä aloitus sopimuksen mukaisesti.  

 

Lisätietoja tehtävistä antavat: hallintopalvelujohtaja Antti Savolainen (erityisesti tehtävä 1), puh. 0294122793, s-posti [email protected]), kehittämispäällikkö Päivi Karimäki-Suvanto (erityisesti tehtävä 2), puh. 0294122349, s-posti [email protected]) ja kehittämispäällikkö Leo Pyymäki (erityisesti tehtävä 3), 0294157952, s-posti [email protected]).

 

Lue lisää meistä:

https://luomus.fi/fi

https://www.helsinki.fi/fi/tietotekniikkakeskus

https://www.helsinki.fi/fi/tutustu-meihin/ihmiset/yliopistopalvelut

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti