Skip to main content

Hälytyskeskuspäivystäjä yövuoroon

Yrityksen kuvaus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus

Hälytyskeskuspäivystäjää yövuoroon

Securitaksen Hälytyskeskus Helsingin Vallilassa valvoo ja vastaanottaa hälytyksiä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Millaista hälytyskeskuspäivystäjän työ on?

Hälytyskeskuspäivystäjänä reagoit vartiointikohteistamme tulevin hälytyksiin, otat tilanteen haltuusi ja tuet piirivartijoitamme organisoimalla tilanteen vaatimia tehtäviä. Hektisen hälytyspäivystyksen rinnalla työtehtäviisi sisältyy myös esimerkiksi asiakaskohteidemme tietojen pitäminen ajan tasalla sekä asiakaspuheluihin vastaaminen. Kokemuksen karttuessa päivystäjän tehtäviin voi kuulua myös muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiointi rikosilmoitinjärjestelmiä asentavien edustajien kanssa.

Millainen palkka on?

Hälytyskeskustehtävistä palkkaa maksetaan Vartiointialan TES:n mukaisesti 4 tason mukaan (13,57€/h) + vuoro- yms. lisät. HUOM! Kokemuksen ja osaamisen karttuessa meillä tuletkin tienaamaan enemmän kuin työehtosopimuksen perustuntipalkan. Ensimmäinen kokemuslisä tulee jo 6kk kohdalla.

Millaisia työvuorot ja tuntisopimus ovat?

Yövuoroa tehdään pitkissä 12-14h vuoroissa, jolloin lähtökohtaisesti kolmen viikon jaksossa kahtena viikonloppuna on töitä ja yksi viikonloppu on vapaa. Näiden vastapainoksi on paljon arkivapaata, sillä kolmen viikon jaksossa on vain yhdeksän työvuoroa. Mahdollisuus tehdä myös 8h iltapätkiä.
Haemme nyt muutamaa vakituista työsuhdetta. Työt alkavat sopimuksen mukaan osa-aikaisena: 80-120h / 3 viikossa ja 6kk:n koeajan jälkeen työsuhde muuttuu kk-palkalle kokoaikaiseksi: 120h / 3 viikossa. Mahdollisuus on toki tehdä pienempääkin tuntimäärää. Jos kyseessä yksikkösiirto ja olet tällä hetkellä kk-palkkalainen, niin sopimuksesi pysyy sellaisena.

Pätevyydet
Mitä tulevalta hälytyskeskuspäivystäjältä odotetaan?

Emme vaadi sinulta jo kaiken kattavaa osaamista, vaan tarjoamme sinulle aluksi kolmen viikon intensiiviseen perehdytyksen. Sen jälkeenkin voi aina pyytää apua ja oppia uutta kokeneemmilta kollegoiltasi. Aiempi kokemuksesi vartiointialan töistä ja erilaisten turvallisuuteen liittyvien järjestelmien tuntemus auttavat sinut luonnollisesti nopeammin alkuun. Esimerkiksi kokemus piirivartijan työstä on suuri etu!

Tärkeimpiä valmiuksiasi tässä vaiheessa ovat:

digitaidot; käytät näppärästi useita ohjelmistoja samanaikaisesti
organisointikyky
olet joustava työryhmän jäsen
toimit asiakaspalveluhenkisesti ja järjestelmällisesti myös kiireen keskellä
puhut sujuvaa suomea ja vähintään kohtalaista englantia
voimassa oleva vartijakortti (Huom! Tämä on vaatimuksena)

Lisätiedot
Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 palveluesimies Jesse Kosonen 0406710029 / [email protected]

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Yhteystiedot: Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, [email protected]
Työpaikan osoite: 00520 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/05b5b437-7...
Ilmoitus jätetty: 10.05.2024 18:29
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 05b5b437-75a8-477c-83c1-ccde07a4cf44

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Securitas vaikuttavuus

Securitas synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Securitas synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Securitas

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Securitas Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hälytyskeskuspäivystäjä yövuoroon

Securitas Oy
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti