Skip to main content

Hammashoitaja/Suuhygienisti, Sodankylä

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Hammashoitajaa/Suuhygienistiä, Sodankylään. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ Hammashoitajana/ Suuhygienistinä Sodankylässä pitää sisällään?

Hammashoitajana/suuhygienistinä Terveystalon Suunterveydessä pääset mukaan tarjoamaan potilaslähtöistä ja kustannustehokasta suunterveydenhoitoa. Tehtäviisi kuuluvat vastaanoton monipuoliset työtehtävät, joita ovat pääasiassa hammaslääkärin avustaminen, välinehuolto, asiakaspalvelu ja materiaalihallinta. Suuhygienistinä itsenäisen työn osuus on mahdollinen, josta voidaan sopia erikseen. Pääset myös hyödyntämään ja kartuttamaan osaamistasi suunterveydenhuollon erilaisissa vastuutehtävissä.

Sodankylän yksikkömme on tehokas yhden hoitohuoneen ja välinehuollon kokonaisuus, jossa palvelemme yksityisiä ja eri sopimuksilla asioivia asiakkaita. Sodankylän yksikkö toimii tiiviisti yhteistyössä Rovaniemen Hammaslääkäripalveluiden kanssa. Palveluvastaavana tuen onnistumistasi hyvällä perehdytyksellä, säännöllisillä 1-2-1 keskusteluilla ja joustavalla yhteistyöllä. Työyhteisönä sinulla on Sodankylässä kolme hammaslääkäriä, yksi suuhygienisti ja kaksi hammashoitajaa. Rovaniemen tiimi tukee myös onnistumistasi.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja on määräaikainen vähintään 31.1.2025 saakka. Työ on kaksivuorotyötä klo 7.30-19.30 välillä. Vastaanotto palvelee arkisin.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan, voit esittää palkkatoiveesi.
  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on hammashoitajan tai suunterveyteen suuntautuneen lähihoitajan tutkinto tai suuhygienistin tutkinto. Eduksi luetaan kokemus työparityöskentelystä hammaslääkärin kanssa ja vastaanoton muista tehtävistä. Tehtävä sisältää itsenäisiä vastaanoton tehtäviä, joten eduksi on myös oma-aloitteisuus ja joustavuus.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Tutustu avoimeen tehtävään ja työnantajaan ti 20.2.2024 klo 13.30 järjestettävässä TE-live -lähetyksessä .

Voit seurata lähetystä TE-liven sivuilla ja esittää kysymyksiä vieraille chatin kautta, myös anonyymisti. Löydät suoran lähetyksen sekä sen tallenteen osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/EYTxUQZLE

Olemme jatkaneet hakuaikaa. Jätäthän yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 15.3.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin, joten olethan rohkeasti yhteydessä puhelimitse 050 3474152 tai sähköpostitse [email protected].

Ystävällisin terveisin,

Palveluvastaava Enni Vertomaa

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hammashoitaja/Suuhygienisti, Sodankylä

99600 Sodankylä
Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.02.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti