Skip to main content

Henkilökohtainen Avustaja

Elämäsi Adato Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana luomassa parempaa ja turvallisempaa arkea asiakkaillemme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Työsuhde-etuna tarjoamme avustajillemme mm. vapaa-ajan vakuutuksen.

Etsimme henkilökohtaisia avustajia pääkaupunkiseudulle! Avustajan tehtäviin kuuluu vammaisen tai pitkäaikaissairaan asiakkaan avustamista päivittäisissä toimissa asiakkaan kotona ja/tai kodin ulkopuolella. Työn sisältö ja työaika määräytyy asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Työhön voi kuulua esimerkiksi ruoanlaittoa, vaatehuoltoa, siivousta sekä avustamista asiointikäynneillä sekä harrastuksissa ja työhön tai opiskeluun osallistumisessa. Asiakaskäyntien kesto vaihtelee ja avustajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin. Asiakkaamme asuvat eri puolilla pääkaupunkiseutua, mutta työ ei vaadi ajokorttia.

Henkilökohtaisena avustajana työskentely on monipuolista ja antoisaa. Arvostamme joustavuutta sekä positiivista työotetta. Työ sopii erityisesti Sinulle, joka koet toisen ihmisen auttamisen itsellesi luontevaksi. Alan työkokemusta ei vaadita, sillä järjestämme työhön kattavan perehdytyksen. Sosiaali- ja terveysalan koulutuksesta on hyötyä, mutta se ei ole edellytys tehtävän hoitamiseen. Olemme tukenasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Toivomme, että olet:

- Oma-aloitteinen
- Luotettava
- Empaattinen
- Omaat hyvät arjen taidot

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot: Jovana Saponja, [email protected]
Työpaikan osoite: Skeppsredaregatan 3, 00140, Helsingfors, 00140 Helsinki
Palkkaus: Katso kuvaus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.06.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/95423faa-f...
Ilmoitus jätetty: 22.04.2024 12:46
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 95423faa-f6de-446d-bc95-1cb265aabfa7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilökohtainen Avustaja

Elämäsi Adato Oy
Helsinki
Uusimaa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 04.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti