Skip to main content

Henkilökohtainen avustaja

Lapin hyvinvointialue hakee avustajia vammaispalveluun kaakkoiselle palvelualueelle

Lapin hyvinvointialueen kaakkoisen alueen vammaisten palveluissa on auki henkilökohtaisen avun järjestämiseksi omana toimintana viisi henkilökohtaisen avustajan kokoaikaista tehtävää. Tehtävät sijoittuvat aluksi kaakkoisen alueen vammaispalveluihin. Hyvinvointialueen omana toimintana toteutettava henkilökohtainen apu vastaa pääasiassa henkilökohtaisen avun tarpeisiin tilanteissa, joissa avustettavan vakituinen avustaja on tilapäisesti estynyt tai henkilökohtaista apua ei muutoin ole saatu järjestettyä.

Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu vaikeavammaisen henkilön avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella tavanomaisissa päivittäisissä toimissa, kuten aamu- ja iltatoimissa, työssä ja harrastuksissa tai sosiaalisissa tapahtumissa. Avustaminen tapahtuu aamu, ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus. Työn luonteen takia se ei sovellu alaikäisille. Avustajilta toivomme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa
Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Hae meille töihin täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry-palvelussa. Hakuaika päättyy 3.5.2024 klo 15.00. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja valitsemme työntekijän heti sopivan hakijan löytyessä.

Yhteystiedot: Vastuuyksikköjohtaja Maija Tervo, p. 040-5826351, s-posti [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Sote-sopimuksen mukainen
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/3a646629-3...
Ilmoitus jätetty: 15.04.2024 14:31
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3a646629-38d6-439f-8d3e-af2e64898bdc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti