Skip to main content

Henkilökohtainen avustaja

Haetaan henkilökohtaista avustajaa naistyönantajalle Seinäjoelle Hyllykalliolle. Työtunteja on vaihtelevasti noin 0-40 h/vko iltaisin ja viikonloppuisin ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haetaan henkilökohtaista avustajaa naistyönantajalle Seinäjoelle Hyllykalliolle. Työtunteja on vaihtelevasti noin 0-40 h/vko ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja nyt haettavan avustajan pääsääntöinen työaika on iltaisin 18.00-20.00 ja viikonloppuisin päivisin 8.00-16.00. Työvuorot sovitaan työnantajan ja muiden avustajien kanssa.

Avustajan tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti hoidollinen avustaminen työnantajan kotona ja lisäksi avustaminen kodin ulkopuolella työnantajan menojen mukaan esimerkiksi teatterissa tai harrastuksissa. Työnantajan alaraajat on amputoitu ja hän on pyörätuolissa, joten työssä käytetään nostimia. Työtehtäviin kuuluu:

- Lääkkeidenjako

- Haavanhoito (aamuvuoro)

- Nostot hissillä

- Kestokatetrin käyttö

- Avustaminen suolen toiminnassa

Työntekijän toivotaan olevan luotettava ja omaavan maalaisjärkeä ja oma-aloitteisuutta. Työntekijän on oltava suomenkielentaitoinen, sillä työnantaja puhuu vain suomea.

Työnantaja kuuluu HETA-liittoon eli työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta.

Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Yhteystiedot

Henkilökohtaisen avun tuki- ja rekrytointi Hanna Kellberg 044 4181 889 (Tiedustelut arkisin klo 9-11 välillä) tai [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti