Skip to main content

Henkilöstösihteeri

Oletko kiinnostunut henkilöstöasioista? Oletko jo kokenut konkari vai haluatko kehittyä niissä tulevaisuuden ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilöstösihteeri. Haemme henkilöstösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Henkilöstösihteerinä pääset työskentelemään henkilöstöpalveluiden monipuolisen tehtäväkentän parissa. Toimit esihenkilöiden keskeisenä tukena palvelussuhdeasioissa. Tehtävä sisältää mm. työsopimusten ja virkamääräysten laadintaa sekä palvelussuhdeasioihin liittyvien kysymysten ratkaisuja ja neuvontaa.

Henkilöstöhallinnon perusprosessien tukipalvelut ja neuvonta on HUSissa keskitetty Henkilöstöön ja johtamiseen. Hoidamme palvelusopimusten mukaisesti asiakkaille sovitut tehtävät ajallaan ja oikein noudattaen virka- ja työehtosopimuksia, viranomaismääräyksiä, lakeja ja ohjeita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä kehittyvällä alalla sekä ison työnantajan edut. Työssä menestymistä tukevat ammattitaitoiset työkaverit, kattava perehdytys sekä ajantasaiset työvälineet.

Tehtävässä vaaditaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia, numerotarkkuutta, erinomaisia tiimityötaitoja sekä kykyä toimia asiakaspalvelutilanteissa. Edellytämme sinulta lisäksi aiempaa kokemusta henkilöstöasioiden hoidosta ja eri työehtosopimusten tuntemusta. Kielitaitovaatimuksena hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Meillä on modernit etätyökäytännöt ja liukuva työaika eli ymmärrämme, että elämää on työajan ulkopuolellakin. Toimistomme sijaitsee Gradus-talossa, Helsingin Meilahdessa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2906,44 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Marie Wilenius, [email protected], puh. 050 428 4178

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 02.05.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hallinto- ja taloushenkilöt
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Henkilöstösihteeri

HUS
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti