Skip to main content

Hitsaaja / Asentaja

Hei Sinä kokenut hitsaaja / asentaja! Kiinnostaako uudet haasteet, mukavassa ja tiiviissä työporukassa? Asiakkaamme tilauskannan kasvaessa etsimmekin heille osaavaa vakituista tekijää vahvistamaan heidän tiimiään Tampereella.

Etsimme kokenutta hitsaajaa / asentajaa, joka pärjäisi niin hallilla tehtävissä metallitöissä kuin työmailla tehtävissä asennustöissä. Työnkuva hallilla pitää sisällään erilaisten metallirakenteiden valmistamista (metallin sahaus, mittaus, hitsaus, kanttaus yms.). Työnkuva työmailla on metallirakenteiden asentamista, pääosin hitsaamalla. 

Työtä tehdään pääosin kuvien perusteella, joten kuvienlukutaito olisi hyvä löytyä jo valmiiksi. Työ on monipuolista ja sitä tehdään osaavassa tiimissä. 

Palkkaus menee osaamisesi mukaan. Palkkahaitari on n. 13-17€/h. 

Mikäli tämä työ kiinnostaa jätä hakemus tai soita suoraan allekirjoittaneelle!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / [email protected]

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

VISIO - PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hitsaaja / Asentaja

Pirkanmaa
Kangasala
37100 Nokia
Pirkkala
Tampere
Valkeakoski
Vakituinen

Julkaistu 16.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti