Skip to main content

Hoitohenkilökuntaa uuteen Launeen Validia-taloon

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme hoitohenkilökuntaa kesällä avattavaan Launeen Validia-taloon Lahteen.

Launeen Validia-talo on 25-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö, joka avautuu kesällä 2024 Lahteen, Lahden kuntoutuskeskuksen entisiin tiloihin Launeelle. Talon asukkaita ovat kehitysvammaiset ja autismikirjolla olevat henkilöt.

Haemme nyt uuteen yksikköömme henkilökuntaa. Rakennuksen muutostyöt ovat vielä kesken, joten tarkka työn alkamisajankohta määräytyy kevään ja remontin edetessä. Tavoite työn alkamiselle on touko-kesäkuun aikana, jolloin hoidamme perehdytyksen ja lääkelupien suorittamisen, ja toisiimme tutustumisen. Lisäksi saamme koulutusta työssä tarvittaviin taitoihin. Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajaa, sosionomia sekä ohjaajia, joilla olisi jo jonkin verran kokemusta autismikirjon asiakkaista sekä vaativasta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Ennen kaikkea haemme motivoitunutta ja kivaa työporukkaa, joten asenne ratkaisee! Alkukesän aikana keskitymme uuden yksikön toiminnan käynnistymiseen ja käytännön asioiden opetteluun, ensimmäiset asiakkaamme muuttavat taloon kesällä.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden päivittäisissä toimissa tukeminen, avustaminen ja ohjaaminen heidän tarpeidensa mukaisesti. Hoitajat ja ohjaajat tekevät tiivistä yhteistyötä omaisten ja muiden verkostojen kanssa. Yksikössä toteutetaan omahoitajamallia, ja keskeisiä asioita työssä ovat aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Työajoista ja sopimusmuodoista keskustellaan yksilö- ja tehtäväkohtaisesti.

Yksikköömme haetaan työntekijöitä seuraaviin tehtäviin:
- Sairaanhoitaja
- Sosionomi
- Lähihoitaja
- Hoiva-avustaja
- Tukipalvelutyöntekijä.

Yksikössä tulee ympärivuorokautisen asumisen lisäksi toimimaan päivätoiminta sekä kuntoutuspalvelut. Tilat ovat kahdessa kerroksessa ja asuintilat jaettu kuuteen ryhmäkotiin, joista jokaisessa asuu kolmesta viiteen asiakasta. Suuri piha, aistitila sekä saman katon alla olevat tasokkaat kuntoutustilat uima-altaineen mahdollistavat monipuolisen arjen ja erilaiset aktiviteetit. Tutustu lisää yksikköömme Launeen Validia-talo ilmoituksen alla olevasta linkistä.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan.
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen.
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan.
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta.
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun.
- Koulutusmahdollisuuksia sekä työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut sekä millaista aikaisempaa kokemusta sinulta löytyy. Jätä tietosi hakulomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä kevään edetessä. Hakuaikaa on 12.5.2024 saakka. Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Sari Onnelainen puh. 044 765 1456 tai sähköpostitse [email protected].

Yhteystiedot: Hakulomakkeen kautta. Emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia tietosuojasyistä. Haastattelemme myös hakuaikana.
Työpaikan osoite: Launeenkatu 10, 15100 Lahti
Palkkaus: TES, sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö, 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/ef79fb85-f...
Ilmoitus jätetty: 22.03.2024 09:58
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ef79fb85-fd6e-42e1-8456-564eda80cf19

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti