Skip to main content

Hoiva-avustaja, Palvelukoti Tupala

Etsimme nyt hoiva-avustajaa ikäihmisten pariin kotikylä Tupalaan Mikkeliin

Ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kotikylä Tupala sijaitsee muutaman kilometrin päässä Mikkelin keskustasta rauhallisella omakotitaloalueella luonnonläheisellä paikalla. Palvelukoti tarjoaa 41 asukaspaikkaa ikäihmisille. 


Mistä tässä tehtävässä on kyse?

Työskentelet avustavissa hoitotehtävissä, ja sinulla on tukenasi osaavat ja huumorintajuiset työkaverit. Meillä saat työskennellä viihtyisässä työympäristössä, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen.

Tupala on asiakkaidemme koti, jossa työskennellään kuntouttavalla työotteella. Virikkeitä tarjotaan asukkaille päivittäin ja meillä eletään muutoinkin aktiivista arkea.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.


Mitä meillä on tarjota sinulle? 

Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi voimme neuvotella palkallisista koulutusvapaista sekä työnantajan osallistumisesta koulutuksesi kustannuksiin. Osaamisemme vahvistaminen on meidän kaikkien etu! 

Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon. Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit heittämällä teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä! Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin! 

Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.


Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme lähihoitajan ja/tai hoiva-avustajan koulutusta. Alan loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan myös haussa. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne.


Tulisitko työkaveriksemme?

Tartu tilaisuuteen ja hae helposti verkkosivuillamme viimeistään 31.3.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Petri Skaffari p. 040 574 9893 tai sähköpostilla [email protected].

Huomioithan, että tietoturvasyistä
emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.
Jätä oma hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.  

Huomioithan, että 1.1.2024 lähtien tehtävään valitun tulee esittää ikäihmisten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.


Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa
yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on
Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa.
Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään -
ja tätä visiota toteutamme
hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.
 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti