Skip to main content

Hotelli- ja kahvilatyöntekijä Lepaalle

Töihin kuvankauniisiin maisemiin, vanhan kartanon tunnelmaan Lepaalle?

Jos tämä kiinnostaa, jatka lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme Lepaan Kartanolle kesäkauden sesongin ajaksi vielä yhtä osa-aikaista hotelli- ja kahvilatyöntekijää osaksi pientä mutta tehokasta tiimiä.

Lepaan kartano on historiallinen kohde vain kivenheiton päässä Hämeenlinnasta, jossa on kesäaikaan tarjolla monipuolisia palveluita majoittumisesta kokoustamiseen, isompiin juhliin sekä päivittäiseen kahvilatoimintaan.

Sesongin aikana työ sisältää sekä majoituspalveluiden, että vohvelikahvilan tehtäviä. Aamu alkaa usein majoitusvieraiden aamiaisen valmistelulla ja huoneiden siistimisellä. Päiväsaikaan työtehtäviin puolestaan lukeutuu niin vieraiden vastaanottamista, asiakaspalvelua puhelimitse sekä vohvelikahvilan tuotteiden valmistus, rahastus ja asiakaspalvelu. Työ alkaa kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun saakka, tai pidempäänkin. Töitä tehdään aamuseitsemän ja iltakahdeksan välillä. Tarjolla on osa-aikainen pesti, jossa työtuntien määrä voidaan sopia sinun tilanteeseesi sopivaksi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tulee löytyä sekä hygieniapassi että anniskelupassi, sekä 18 vuoden ikä. Koulutus alalle ja aiempi kokemus majoitus- ja ravintola-alan tehtävistä ovat ehdottomasti eduksesi haussa. Tärkeintä kuitenkin on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoon, sekä halu luoda asiakkaalle paras kokemus vierailunsa aikana!

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto helpottaa työpaikalle kulkemista. Työtä tehdään pääosin suomeksi, ajoittain myös englanniksi. Myös ruotsin kielen osaamisesta on etua. Palkkaus työssä on Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan TES mukainen.

Saat työhön kattavan perehdytyksen, mukavan ja luotettavan työporukan. Adeccon työntekijänä voit olla varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat aina lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Jos tämä herätti sinussa kiinnostusta, lähetä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joka päättyy 04.06.2023. Mikäli hakuun liittyen herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä Adeccon Kaisa Eerolaan 040 546 3186.

Tsemppiä hakuun!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kaisa Eerola, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hotelli- ja kahvilatyöntekijä Lepaalle

Adecco
14610 Lepaa
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 26.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti