Skip to main content

Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Siparilan asiakkaita ovat rakennusliikkeet, rautakaupat, arkkitehdit sekä omatoimiset rakentajat. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Laukaassa, Parkanossa, Kajaanissa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen yli 160 puualan ammattilaista ja sen liikevaihto on 58 miljoonaa euroa. Siparila on osa Thermory -konsernia jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.

Haemme nyt Siparilan Kajaanin tehtaallemme höyläriä puutuotteiden teolliseen valmistukseen. Höylärinä tehtäväsi on vastata asetteiden teosta höylälle ja huolehtia höylälinjan toiminnasta sekä laadunvalvonnasta.  

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä osana puunjalostusprosessia ja/tai soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus Weinig-höyläkoneen tai vastaavan käytöstä. Toivomme sinulta tarkkuutta, huolellisuutta sekä ongelmaratkaisu- ja yhteistyötaitoja, mutta ennen kaikkea motivaatiota ja hyvää asennetta.

Työtä tehdään tiimeissä, kahdessa vuorossa. Palkkaus on sopimuksen mukaan neuvoteltavissa. Koeajan jälkeen on lisäksi mahdollisuus päästä mukaan kannustavaan tulospalkkiojärjestelmäämme. Palkkaamme ensisijaisesti vakituiseen työsuhteeseen ja haemme pitkäaikaisia työntekijöitä.

Olemme ketteriä rekrytoijia, joten jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat päästä mukaan hyvään tiimiin, lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Miika Kalliokoski puh. +358 44 755 7857, email [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Höyläri

Kajaani
Kokopäiväinen, Vakituinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 25.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Laitila
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kainuu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti