Skip to main content

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa työskentelee 600 energia-, IT- ja lakialan, hankintojen, henkilöstöhallinnon, viestinnän, kestävän kehityksen ja talouden ammattilaista, joiden tehtävänä on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Haemme määräaikaista

HR-ASIANTUNTIJAA

vastaamaan Metsä Tissuen Mäntän yksikön henkilöstöasioista yhteistyössä HR-tiimimme kanssa. Mäntän tehtaalla valmistamme Serla-, Lambi- ja Katrin-tuotteita, asiakkaidemme omia tuotemerkkejä sekä ruoanlaittopaperia SAGA -tuotteisiin. Tehtaalla työskentelee noin 400 henkilöä.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

HR-asiantuntijan tehtävässä tuet paikallisia esihenkilöitä ja henkilöstöä yksikön päivittäisten henkilöstöasioiden hoidossa, henkilöstöhallinnon vuosittaisten prosessien läpiviennissä ja henkilöstön kehittämisessä. 

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Työsuhteen elinkaaren hallinnolliset tehtävät (esimerkiksi työsopimusasiat, raportointi, Workdayn ylläpito ja muut paikalliset järjestelmät)
  • Esihenkilöiden tukeminen HR-vuosikellon prosesseissa
  • Rekrytoinnin, perehdytyksen, työhyvinvoinnin, suorituksen johtamisen, palkitsemisen ja osaamisen johtamisen prosessien laadukas toteuttaminen sekä näiden prosessien jalkauttaminen ja kouluttaminen henkilöstölle

HR-asiantuntijan työ on palveluammatti ja henkilöstön ajantasainen palvelu on tekemisessäsi kaiken ydin. Tehtävä on määräaikainen ja kestää noin vuoden nykyisen tehtävänhaltijan ollessa sisäisessä tehtäväkierrossa.

Millaista osaamista etsimme?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja olet tuttu henkilöstötietojärjestelmien kanssa, joista erityisesti Workdayn osaaminen katsotaan eduksi. Olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia ja tunnet itsesi varmaksi niiden parissa.

Henkilönä olet tarkka, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen, sinulla on aktiivinen ote tehtäviin ja vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot. Pystyt toimimaan nopeissa aikatauluissa ja hoitamaan asioita huolellisesti. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi Metsä?

Toimit tiiviissä yhteistyössä yksiköiden HR-päälliköiden kanssa sekä aktiivisena osana Metsän HR-asiantuntijatiimiä. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle.

Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Anonyymi rekrytointi - näin se etenee ​

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin. ​

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti. ​

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.​

Lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/toissa-metsassa/anonyymi-rekr...

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

HR Manager Kirsi Pullinen, +358 503252381, kertoo mielellään lisää roolista ja tehtävän vaatimuksista. Kirsi on parhaiten tavoitettavissa maanantaina 30.1.2023 klo 15-16 ja perjantaina 10.2.2023 klo 9-10.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Huomaathan, että liitetiedostot eivät ole näkyvillä anonyymissä rekrytoinnissa, joten on tärkeää täyttää uraprofiilisi Workdayssa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. ​

Haku on auki 12.2.2023 saakka. Menestystä hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR-asiantuntija

35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti