Skip to main content

HR Manager Kuopioon

Asiakasyrityksemme on osa pohjoismaista konsernia. Etsimme nyt heidän Suomen toimintansa henkilöstöpuolen johtoon henkilöä nimikkeellä

HR Manager Kuopioon
Tehtävänkuva

Tehtävässäsi tärkeintä on ylläpitää ja edistää HR-toimintoja valtakunnallisesti. Työssäsi johdat tiivistä kolmen hengen tiimiä, konsultoit heitä työlainsäädäntöön ja työsopimuksiin, palkkahallinnon erityiskysymyksiin, rekrytointeihin sekä muihin HR:n tehtäviin liittyen. Toimit myös rekrytointien parissa ja koordinoit talent acquisition -osa-aluetta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien osalta.

Roolissasi pääset kehittämään koko Suomen yksikön HR-toimintaa erilaisten projektien merkeissä. Sinulla on toimeen tarttuvaa asennetta ja joinain päivinä olet itsekin käytännön rutiinitehtävissä mukana, vaikka roolisi onkin kokonaiskuvan hallinnointi ja kehittäminen. Vastaat suoraan Suomen toimitusjohtajalle.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme, että olet kerryttänyt jo ainakin muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on ymmärrystä ja näkemystä esimerkiksi palkkaprosesseihin sekä työlainsäädäntöön liittyen ja osaat neuvoa sidosryhmiä erilaisissa tilanteissa näihin liittyen. Olet toiminut aikaisemminkin esihenkilönä ja osaat luotsata sekä omaa tiimiäsi, että auttaa organisaation muita esihenkilöitä pärjäämään omassa roolissasi.

Olet oma-aloitteinen ja idearikas uudistaja, joka kehittää mielellään prosesseja ja toimintoja jatkuvasti eteenpäin. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoinen rooli osana suurempaa konsernia. Sinulle tarjotaan hyvät työsuhde-edut kuten kattava työterveyshuolto, lounas- ja virike-etu sekä kattavat vakuutukset. Työskentelet viihtyisissä toimistotiloissa Kuopiossa ja sinulla on joustava etätyömahdollisuus.

Palkkaus määräytyy oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti, joten kerro meille tarkemmin sekä taustastasi että palkkatoiveestasi hakemuksesi yhteydessä.

Kiinnostuitko?

Tehtävän toivottu aloitus on mahdollisimman pian, joten jos kiinnostuit, jätä hakemusta mahdollisimman pian urasivujemme kautta! rekry.hrstama.fi/jobs

Käymme hakemuksia jo työpaikkailmoituksen auki ollessa ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Muuta

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Kuopio, hybridimahdollisuus

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)

Yhteystiedot: Mika Stenman, [email protected]
Työpaikan osoite: 70300, Kuopio, 70300 Kuopio
Palkkaus: Katso kuvaus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.04.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/7cb443fa-2...
Ilmoitus jätetty: 21.03.2024 13:13
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7cb443fa-2761-4eb8-ae84-6874417d409d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HR Manager Kuopioon

HR Satama Finland Oy
Kuopio
Pohjois-Savo
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 21.03.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti