Skip to main content

HSE-valvoja, Pohjois-Ruotsiin

Etsimme HSE-valvojaa kansainväliseen investointiprojektiin Pohjois-Ruotsiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan arviolta lokakuun aikana. Kesto arviolta kesään 2024 saakka. Työsuhde on kokoaikainen. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

HSE-valvojan tehtävässä vastaat HSE-yhteistyön järjestämisestä, tarkistuksista ja toimenpiteiden valonnasta viranomaisvaatimukset täyttäen ja asiakkaan edun huomioiden. Päätehtäviisi kuuluu mm. raportointi sidosryhmien välillä, turvallisuuskoulutusten järjestäminen sekä erinäiset auditoinnit ja tarkastukset.

Hakijoilta toivomme:

  • teknistä koulutusta (esim. teknikko, insinööri tai DI)
  • aiempaa kokemusta vastaavista työturvallisuustehtävistä teollisuudesta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
  • hyviä IT-taitoja

Eduksi katsomme:

  • kiitettävät yhteistyötaidot ja "pelisilmän"
  • joustavuus projektin tilanteen mukaan

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan mahtavan mahdollisuuden osallistua kansainväliseen projektiin kilpailukykyisellä palkkauksella ja asuntomahdollisuuden. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Hyvin hoidetun projektin jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä uusiin mielenkiintoisiin projekteihin meidän kauttamme.

Lisätietoja tästä ja muista paikoista voit kysyä Valtteri Rantalalta sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse (arkisin 9 - 16) 0504786174

Hae paikkaa viimeistään 02.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

HSE-valvoja, Pohjois-Ruotsiin

Uggla Engineering Oy
Helsinki
Lappeenranta
Kouvola
Jyväskylä
Kuopio
Rovaniemi
Turku
Tampere
Lahti
Kemi
Vaasa
Kokkola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti