Skip to main content

Kiinteistöhuollon ja siivoustyön esimies

LEVIN IGLUT KUTSUU SINUT TIIMIINSÄ

Levin Iglut on kansainvälisesti palkittu ja arvostettu perheomisteinen lasi-igluhotelli Levillä, 9 km päässä Levin keskustasta. Sijainti korkealla tunturissa, upeat puitteet ja sydämellinen palvelu muodostavat ainutlaatuisen ja yhden seuratuimmista ja kiinnostavimmista matkailukohteista Suomessa. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kansainvälisistä elämyksiä hakevista asiakkaista. Yritykseemme kuuluu 27 lasi-iglua, joista 3 on Sviitti-igluja, lomahuoneisto Revontulitalo sekä ravintola Utsu. Yrityksemme keskeisiin arvoihin kuuluu erinomaisuus, luovuus sekä eettisyys; nämä kaikki näkyvät vahvasti kaikessa yrityksemme toiminnassa.
Lisätietoa www.leviniglut.fi

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvia alan ammattilaisia. Sinulla on alan koulutus, sekä aikaisempaa työkokemusta. Ennen kaikkea olet positiivinen, innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen persoona, joka nauttii myös ulkoilmassa liikkumisesta. Etsimme loistavia tyyppejä, jotka tekevät kaikkensa asiakkaiden sekä työkavereiden viihtymisen eteen.

Etsimme nyt huipputiimiimme: Huolinnan Vuorovastaavaa (min 90h/3vko)

Olethan täsmällinen, reipas ja sinulta löytyy kokemusta siivoustyöstä. Osastorajojen yli työskentely luonnistuu myös mutkitta ja sinulta löytyy halu luoda asiakkaille elämyksiä. Sinulla on hymy herkässä, avoin asenne sekä halu tehdä menestystarinaa kanssamme. Tällöin olet osa perhettämme. Olemme pieni ja joustava perheyritys ja teemme töitä tiiviissä työporukassa.
Olet joustava, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva tiimityöskentelijä. Oma-aloitteisuus sekä yhteistyötaidot ovat tiimissämme ensisijaisen tärkeitä. Pystyt kommunikoimaan englanniksi, muut kielet katsotaan eduksesi. Uniikin sijaintimme vuoksi edellytämme ajokorttia sekä omaa autoa.
Siivouksen ja huolinnan vuorovastaavana työnkuvaan kuuluu siivousta koskevien tilausten hoitaminen, operatiivisen työn päivittäisjohtaminen, laaduntarkkailu sekä siivoustehtävät tiimin kanssa yhdessä. Huolinnan tiimin vastuualueena on iglujen lisäksi ulkoalueiden ylläpito, pienistä korjaustöistä vastaaminen sekä ravintolarakennuksen siisteys.
Tarjoamme:
-Työpaikan huippupaikalta, upealla näköalalla jopa kaamoksen keskellä
-Aina työehtosopimusta paremman palkan, joka määritetään tarkemmin osaamisesi mukaan
-Laadukkaan ja luksukseen painottuvan tuotteen, jonka avulla pääset kehittymään myös ammatillisesti. Meillä pääset vaikuttamaan myös toiminnan kehittämiseen.
-Autamme majoituksen järjestämisessä
-Etuna työntekijöillemme Smartum kulttuuri- ja liikuntaedun kauden ajaksi
-Erilaisia etuja omiin palveluihimme, kuten henkilökohtainen igluyö kauden aikana, sekä yhteistyökumppaneiden palveluihin Levin alueella
-Kauden aikana järjestämme myös henkilöstölle virkistystoimintaa

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2023 mennessä. Työt alkavat elo-syyskuussa aikana sovitusti ja päättyy talvisesongin 2023-24 loppuun. Täytämme paikan heti sopivan huipputyypin löydyttyä.
Hakemukset 31.8.2023 mennessä [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa Reeta Kari, [email protected] / +358405624161

Yhteystiedot: Kari Reeta, Puh: +358405624161, +358405624161, [email protected]
Työpaikan osoite: Harjatie 2, 99130 Sirkka
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/aa42cf32-c...
Ilmoitus jätetty: 01.06.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: aa42cf32-c531-4f20-b7ea-6d92f1def057

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistöhuollon ja siivoustyön esimies

Luisu Oy
Myllyjoentie 2, 99130 Sirkka
Kittilä
Lappi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti