Skip to main content

Etsimme sitoutunutta ja hyvän asenteen omaavaa huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävissä työntekijä toimii avainroolissa huolto-, korjaus- ja ylläpitotöissä. Työskentely tapahtuu yksityisasiakkaiden kotona, jotka kattavat laajasti pääkaupunkiseudun alueen. Työ sisältää vianetsintää ja vikojen korjausta. 

Odotamme sinulta organisointikykyä ja sitoutuneisuutta tehdä työsi hyvin. Sinulla on osaamista sähkön, rakentamisen ja mekaanisen ongelmaratkaisukyvyn osa-alueilta. Olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään ammatissasi. B-ajokortti on välttämätön, koska työ pitää sisällään paljon liikkumista kohteiden välillä.

Tarjoamme työpaikan kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Sinut perehdytetään huolellisesti tehtävääsi, ja tukenasi ovat kokeneet esihenkilöt ja ammattitaitoiset työkaverit. Työskentelet ajanmukaisilla ja ergonomisilla työvälineillä päiväsaikaan klo 6-16 välillä.
Palkkamme perustuu osaamiseesi ja kokemukseesi, ja pyrimme tarjoamaan kilpailukykyisen palkkauksen. Uskomme vahvasti mahdollisuuteen kasvaa ja kehittyä, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa askel eteenpäin ammatillisesti.

Jos olet kokenut huoltoasentaja, joka haluaa liittyä motivoituneeseen tiimiin ja olla osa menestyvää organisaatiota, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Tervetuloa mukaan tiimiin, missä voimme yhdessä rakentaa kestävää ja menestyksekästä tulevaisuutta!

Miten haet työpaikkaa:

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä.

Minttu Naumanen
HR-koordinaattori
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy 
040 3075708
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti