Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Huoltoasentajia, Maint Way Oy

Maint Way Oy on vuonna 2011 toimintansa aloittanut konepajateollisuuden huoltopalveluihin erikoistunut yhtiö. Pääasiallisena toiminta-alueena on Pohjanmaa ja poiketen muuten alastamme pidämme arvossa sitä, että työntekijämme pääsevät yöksi omaan kotiin. Toimipiste sijaitsee Lapualla, joka on yrityksen toiminnan kannalta erinomaisella paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Etsimme Maint Way Oy:lle

HUOLTOASENTAJAA

Työnkuvaan kuuluu CNC-työstökoneiden huoltotehtäviä. Emme odota hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä työhön perehdytetään kattavasti. Eduksi kuitenkin katsotaan, mikäli hakijalla on entuudestaan tuntemusta työstökoneiden mekaniikasta ja ohjausjärjestelmistä (Siemens, Fanuc, Heidenhain ym.), hydrauliikan perusasioista tai koneiden siirroista ja asentamisesta. Tarjolla on itsenäinen ja vastuullinen työ, jossa kokeneempikin pääsee kehittämään osaamistaan. 

Taustaltaan etsimämme huoltoasentaja voi olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja, kone- tai automaatioalan insinööri tai vaikkapa koneistaja. Koulutusta tai taustaa tärkeämpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta sekä intoa ja motivaatiota oppia uutta.

Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Työn suorittamiseksi vaaditaan omaa autoa.

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. 

Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, puh 040-5948655, [email protected].

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti