Skip to main content

Hyllyttäjä, Lohja

Haemme aamuhyllyttäjiä päivittäistavarakauppaan Lohjalle Lempolaan.

Hyllyttäjän tehtäviin kuuluu kauppaan saapuvien tavarakuormien purku, hyllyttäminen ja muut kaupan avustavat tehtävät. Hyllyttäjän työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutaitoja.

Arvostamme reipasta otetta työhön, aikaisempaa kaupan kokemusta sekä positiivista asennetta. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta hyllyttämisestä, perehdytämme sinut tehtävään.

Työvuorot ovat aamupainotteisia ja alkavat arkisin klo 6. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja perjantain välille. Vuoroja on 1-3/viikko ja muutos vuoromääriin on mahdollinen.

Työ on keikkatyötä, mutta säännöllistä ja työvuorot toimitetaan listoina ennakkoon. Työvuoroista on mahdollista kieltäytyä. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 18-vuoden ikää. Palkkaus muodostuu kaupan alan TES:n mukaan.

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 03.05.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hyllyttäjä, Lohja

Barona
Lohja
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti