Skip to main content

ICT-asiantuntija

Kiinnostaisiko tietoliikenteen, tietotekniikan tai tietoturva-alan tehtävät erilaisessa toimintaympäristössä?

Haemme nyt Riihimäen toimipaikallemme LINUX-asiantuntijaa.

Asiantuntijan tehtävässä ylläpidät, testaat ja kehität LINUX-pohjaisia tietojärjestelmiä. Toivomme sinulta jo entuudestaan löytyvän reilusti kokemusta Linux-käyttöjärjestelmistä. Lisäksi arvostamme kokemusta testausautomaation saralla.

Tehtävässä osallistut Millogin asiakkaiden järjestelmähankkeisiin ja niiden ylläpitoon. Tehtäväkenttä muodostuu järjestelmien kehittämisestä, testaamisesta, päivittämisestä ja tietoturva-asioista. Toimenkuvan sisältö ja vaativuus ovat osittain muokattavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Menestyminen tehtävässä edellyttää tietotekniikka- tai tietoliikennealan tutkintoa ja soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta. Toivomme, että työntekijänä toimit oma-aloitteisesti, aikaansaavalla ja ahkeralla otteella ja sopeudut pitkäjänteiseen työskentelyyn. Katsomme myös projektiosaamisen eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, asiakasläheisen ja teknisesti mielenkiintoisen tehtäväkentän. Tukenasi on osaava tiimi sekä innostava ja kehittyvä organisaatio. Lisäksi lupaamme sinulle myös hyvän perehdytyksen ja koulutusta työn tueksi. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin https://millog.fi/tyonantajana/.

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä tai yrityksestä? Soittele rohkeasti Mika Kiviharjulle, puh. 050 408 1908, [email protected].

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.5.2024 mennessä verkkosivujemme kautta.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Yhteystiedot: Santtu Peltomäki [email protected]
Työpaikan osoite: Paljaskalliontie, 11310 Riihimäki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 17.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/03611e18-0...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 08:43
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 03611e18-0831-458f-a016-9bac4bae4159

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti