Skip to main content

IFRS and sustainability controller

Haemme asiantuntijaa IFRS and sustainability controller -tehtävään

Haluatko olla osa dynaamista YIT-tiimiämme, joka työskentelee yhteisen tavoitteen eteen luoda kestävämpi tulevaisuus? Etsimme intohimoista ja motivoitunutta yksilöä täyttämään IFRS and sustainability controller -tehtävä asiantuntevassa konsernilaskentatiimissämme. Tehtävässäsi pääset toimimaan laajasti eri sidosryhmien kanssa. IFRS controller-roolissasi saat mahdollisuuden perehtyä ja ratkoa IFRS-standardeihin liittyviä haasteita, luoden samalla selkeitä tulkintoja ja huolehtien asianmukaisesta dokumentoinnista. Sustainability cotroller -roolissa tuet ESG-tiimiämme kehittämään innovatiivisia raportointiratkaisuja ja hallintomalleja, jotka ovat keskeisiä kestävän kehityksen edistämisessä. Jos sinulla on intoa ja halua vaikuttaa positiivisesti maailmaan, tämä työpaikka tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kestävää huomista.

Keskeiset tehtävät:

  • Vastaat konsernin IFRS laadintaperiaatteista ja niihin liittyvistä ohjeistuksista ja koulutuksista
  • Seuraat ja analysoit uusien ja kehittyvien IFRS-standardien ja tulkintojen vaikutuksia taloudelliseen raportointiimme
  • Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien ryhmien kanssa vastuualueesi erityiskysymysten ratkaisemiseksi
  • Tuet oman vastuualueesi osalta konsernitilinpäätöksen laatimisessa
  • Osallistut kestävyysraportointiprosessin kehittämiseen
  • Tuet ESG-raportointiin liittyvän kontrolliympäristön kehittämisessä
  • Valmistelet ja kehität ilmastoon liittyvää taloudellista riskiraportointia ja tärkeimpien suorituskykymittareiden raportointia

Odotamme sinulta:

Haluat luonnostasi selvittää ja ymmärtää kompleksisia asioita. Toimit luontevasti päivittäisessä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Ymmärrät laajasti IFRS standardit ja osaat soveltaa standardien soveltamista käytäntöön ja olet järjestelmällinen dokumentoija. Olet taustaltasi esimerkiksi IFRS:n parissa toiminut tilintarkastaja tai omaat muutoin pitkän toteen näytettävissä olevan historian IFRS:n kanssa toimimisesta. Olet kiinnostunut kestävyysasioista ja olet mahdollisesti toiminut kestävyysraportoinnin parissa. Tunnet mahdollisesti kestävyysraportointiviitekehyksiä ja standardeja, kuten EU:n taksonomiaa, CSRD:tä ja IFRS S2 standardia.

Miksi YIT:lle:

YIT:llä tukenasi on lämminhenkinen työyhteisö.Meille on tärkeää, että jokainen tulee kuulluksi työssään ja saa parhaat eväät itsensä kehittämiseen. Isossa talossamme sinulla on mahdollisuudet kehittää myös sekä toimintatapojamme että urapolkuasi haluamaasi suuntaan. Me YIT:llä rakennamme parempia elinympäristöjä. Yhteistyössä työntekijöidemme, kumppaneiden ja kaupunkien kanssa rakennamme koteja, joissa unelmat käyvät toteen ja toimitiloja, joissa viihdytään. Me valmistamme kaupunkitiloja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle ja varmistamme, että haastavien sääolosuhteiden maissa on huippuinfrastruktuuria.

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, siksi meille on tärkeää pitää heistä huolta. Haluamme taata turvallisen ja aidosti välittävän työympäristön, jotta työntekijöidemme elämä pysyy hyvässä tasapainossa. Olemme iso suomalainen tekijä, mutta meillä on lämmin sydän.

Tapamme toimia pohjautuu arvoihimme: arvostus, yhteistyö, luovuus ja intohimo. Ne ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme menestymään yhdessä, luomaan uutta ja toimimaan eettisesti, kestävästi ja laadukkaasti. YIT:llä välitämme asiakkaistamme ja henkilöstöstämme. Johdamme esimerkillä, kuunnellen, kysyen, toisiimme luottaen, yhdessä ideoiden, menestyksestä iloiten ja virheistä oppien.

Lisätietoja tehtävästä: SVP Group Accounting and Reporting Petri Iljin, puh. +358 40 725 3878 Soittoajat: 17.4 klo 10-11 ja 22.4 klo 14-15. Sähköposti: [email protected]. Haku on voimassa 30.4.2024 asti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IFRS and sustainability controller

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti