Skip to main content

Omaatko jo aikaisempaa työkokemusta IV-puhdistuksesta tai -huollosta? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle työ!
Haemme Uudellamaalla sijaitsevalle asiakkaallemme IV-puhdistajaa / -huoltajaa. Työtehtäviin kuuluu ilmanvaihdon puhdistus- ja huoltotyöt parin kanssa vaihtuvissa työkohteissa. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti arkipäivinä päiväsaikaan ja työsuhteen kesto on sovittavissa.
Luemme eduksesi aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä, alan koulutuksen sekä suomen kielen taidon. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, sillä auto on välttämätön kulkuväline kohteiden välillä liikkumiseen. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen. Arvostamme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta.
Tarjoamme osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavat työtehtävät, joissa pääset kehittymään urallasi. Meiltä saat myös laadukkaat työvarusteet heti ensimmäisestä työpäivästäsi lähtien. Palkkaus osaamisesi mukaan, ilmoitathan hakemusta täyttäessäsi palkkatoiveesi.
Haethan työpaikkaa mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Odotamme innolla hakemustasi! Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kari puh. 0444 7494 123.

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden alojen työpaikkoja tarjolla.Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen. Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Työpaikan osoite: 02100 Espoo
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 19.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/ef421b71-e...
Ilmoitus jätetty: 02.05.2024 16:21
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ef421b71-e65b-4131-86ab-d9a7d7f769de

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IV-puhdistaja

Värväämö Group Oy
Espoo
Vantaa
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti