Skip to main content

Johdon assistenttityön harjoittelija

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan noin 30 maassa. Edistämme monimuotoista, yhdenvertaista ja mukaan ottavaa kulttuuria. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on yli 90 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Konsernipalvelut

Metsä Groupin konsernipalveluissa tekee töitä noin 1000 talouden, IT:n, hankinnan ja logistiikan, HR:n, teknologian, liiketoimintaprosessien kehityksen, viestinnän, juridiikan  ja monen muun alan ammattilaista. Heidän tehtävänään on tukea konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strategian toteuttamista. Asiantuntijoidemme itsenäistä työtä tukee vahvasti verkostoitunut työyhteisö.

Toivotamme tervetulleeksi eri taustoista tulevat ja eri elämäntilanteissa olevat ihmiset. Metsässä on tilaa ja tilaisuuksia monenlaisille osaajille ikään, sukupuoleen, etniseen taustaan, seksuaaliseen suuntautumiseen, vammaisuuteen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta - Metsä on meille kaikille. Lue lisää: metsagroup.com/metsameillekaikille

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti

Haemme palveluhenkistä ja oma-aloitteista

JOHDON ASSISTENTTITYÖN OPISKELIJAA HARJOITTELUUN

assistenttitiimiimme Espooseen.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Johdon assistenttityön harjoittelijana toimit monipuolisissa tehtävissä johdon assistenttien päivittäisen toiminnan tukena varmistaen osaltasi sujuvan arjen ja korkealaatuisen asiakaspalvelun. Tehtäviisi kuuluu johdon assistenttien tukeminen seuraavissa tehtävissä:

  • kalenterivarausten hallinnointi
  • matka- ja kokousjärjestelyt  
  • erilaisten tilaisuuksien järjestäminen
  • esitysten ja materiaalien valmistelu
  • matka- ja ostolaskujen käsittely

Ajoittain tehtävään kuuluu myös johdon assistenttien sijaistaminen.

Tehtävä on määräaikainen harjoittelu kestäen arviolta vuoden 2024 loppuun. Tehtävän aloitus olisi elokuun 2024 alussa.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vahvaa kiinnostusta johdon assistenttien työhön. Sinulla on hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat sujuvasti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, ruotsin kielen taito on etu.

Hoidat työsi täsmällisesti, oma-aloitteisesti ja luotettavasti. Positiivisen ja palveluhenkisen asenteesi avulla selviät eteesi tulevista uusistakin tilanteista. Otat asiat hoitaaksesi aktiivisella otteella ja viet aloitetut asiat loppuun saakka. Organisointi on lähellä sydäntäsi ja saat asioita tapahtumaan.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysyä lisää

Lisätietoja saat soittamalla johdon assistentti Tunttu Karille, puh. +358 (0) 10 465 5278. Tavoitat hänet parhaiten ke 24.4. klo 15-16 ja ma 29.4. klo 10-11.

Anonyymi rekrytointi - näin se etenee 

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti.

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

Katso video ja lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme www.metsagroup.com/anonyymirekrytointi 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Huomaathan, että liitetiedostot eivät ole näkyvillä anonyymissä rekrytoinnissa ennen haastatteluvaihetta, joten on tärkeää täyttää hakulomake huolellisesti. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Haku on auki 2.5.2024 saakka. Menestystä hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Johdon assistenttityön harjoittelija

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti