Skip to main content

K-Ruoka Senior Designer K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 26.03.2024
Hakuaika päättyy: 14.04.2024

K-Ruoan ja Plussan digikanavat ovat mukana miljoonien suomalaisten päivittäisessä arjessa. K-Ruoka on arjen apuri sekä verkossa että kivijalassa. Sen kautta sadat tuhannet ihmiset tekevät päivittäin valintoja siitä, mitä he syövät, kuluttavat ja valinnoillaan tukevat. Etsimme tiimiimme suunnittelijaa, jonka vastuulla on erityisesti K-Ruoka-sovelluksen suunnittelu.

Olet etsimämme tyyppi, jos

  • Suunnittelet palveluita, jotka ilahduttavat, toimivat ja konvertoivat. Haluat rakentaa Suomen parasta sovellusta arjen ja ruokaostosten tekemisen tueksi tekemällä kansainvälisen tason designia.
  • Nautit tiimityöskentelystä. Osallistat muita suunnittelutyöhösi, ja aktiivisesti rakennat yhdessä tekemisen kulttuuria. Päivittäinen tiivis yhteistyö tiimin PO:n, devaajien, analyytikkojen ja muiden designereiden kanssa on sinulle itsestäänselvyys.
  • Sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa ja aito halu ymmärtää asiakkaita. Käytät dataa ja asiakasymmärrystä suunnittelun tukena, ja haluat oppia tästä lisää.

Tässä roolissa tehtäviisi kuuluu:

  • K-Ruoka-sovelluksen suunnittelu asiakasymmärryksestä aina UI-designiin. Työhön voi kuulua myös K-Ruoka.fi:n ja Plussan verkkopalveluiden suunnittelua, mutta tärkein tehtäväsi on toimia sovelluksen pääsuunnittelijana.
  • Tiivis yhteistyö sidosryhmien, kuten markkinoinnin ja liiketoiminnan kanssa, jotta design vastaa liiketoiminnan tavoitteisiin.
  • Keskon designsysteemin suunnitteluun osallistuminen

Mitä odotamme sinulta:

  • Kokemusta kuluttajasovellusten suunnittelusta osana tuotekehitystiimiä. Kokemus verkkokaupoista on iso etu.
  • Olet innostunut erityisesti mobiilisovelluksista. Seuraat alan kehitystä ja parhaita benchmarkkeja.
  • Kokemusta isossa organisaatiossa toimimisesta ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. Ymmärrät, milloin tarvitaan nopeita luonnoksia keskustelun tueksi, milloin syvempää asiakastutkimusta. Osaat sekä perustella omat näkemyksesi että joustaa isomman tavoitteen hyväksi.
  • Käytät Figmaa sujuvasti. Hallitset komponenttien käytön ja prototyyppien rakentamisen.
  • Pystyt toimimaan sujuvasti sekä suomenkielisessä että englanninkielisessä tiimissä
  • Olet avoin palautteelle, ja haluat oppia ja kehittyä
  • Työkokemuksen pituuden ja koulutuksen sijaan meitä kiinnostaa enemmän osaamisesi taso. Sinulla on portfolio, josta käy ilmi, miksi olisit hyvä tässä roolissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavien palveluiden suunnittelusta, joten tämä rooli ei sovellu ensimmäiseksi alan työpaikaksi.

Mitä tarjoamme:

  • Mahdollisuuden kehittää yhtä Suomen rakastetuimmista sovelluksista entistä paremmaksi ja käyttäjilleen merkityksellisemmäksi.
  • Pääset työskentelemään suuren datamäärän ja huippuluokan asiakasymmärryksen parissa, ja keräämään asiakasymmärrystä myös itse.
  • Tiimin, jossa arvostetaan ja autetaan toisia. Tulet tekemään töitä osana mobiiilisovelluksen tuotetiimiä. Samalla olet osa viiden henkilön K-Ruoka-designtiimiä, joka vastaa neljän eri tuotetiimin designista.

Lisäksi

  • Uudella K-Kampuksella on modernin toimiston upeat puitteet, hyvistä työtiloista aina kuntosaliin, omaan työterveyteen ja ruokapaikkoihin, aivan Kalasataman metroaseman vieressä. Tässä tiimissä meillä on käytössä hybridityömalli.
  • K-Ryhmä tarjoaa laajan kattauksen työsuhde-etuja, kuten ePassin, henkilökunta-alennukset K-Ryhmän kaupoista (esim. Citymarket, K Supermarket & K Market, K-Rauta, Intersport, Budgetsport), yhteistyökumppaneiden edut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lähetä hakemuksesi ja portfoliosi oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 14.4. Täytämme roolin heti kun sopiva henkilö löytyy, joten toimi nopeasti. Voit myös vinkata sopivaa tekijää tällä lomakkella. Rekrytointiin johtanut vinkki palkitaan 1000 € K-Ryhmän lahjakortilla.

Lisätietoja roolista antaa Design Competence Lead Annukka Alasko puh. 0405282692, to 28.3. klo 15-16 ja ke 10.4. klo 15-16.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

K-Ruoka Senior Designer K-ryhmään

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti