Skip to main content

Kaapelinnäyttäjä, Kymenlaakso

Haemme verkostoalan asiakkaalle kaapelinnäyttäjää Kymenlaaksoon

Pääasialliseen työtehtävään kuuluu maanalaisen infran merkitseminen maastoon, mutta työnkuva laajenee tekijän osaamisen myötä. Tehtävässä edellytämme osaamista sähköalasta sekä kuvienlukutaitoa, työkokemus vastaavasta työstä on suuri etu.

Työ on liikkuvaa työtä Kymenlaakson alueella. Työssä edellytetään voimassa olevia ammattipätevyyskortteja (työturva- ja sähkötyöturvakortti) sekä B-ajokorttia (C-kortti eduksi). Työssä liikutaan asiakasyrityksen autolla. 

Tarjoamme:
Tarjoamme taustasi ja oman kiinnostukseksi mukaan muotoutuvan tehtäväkentän maanalaisen infran parissa, voit hyödyntää jo kertynyttä osaamistasi verkonrakennuksen, suunnittelun, kartoituksen tai dokumentoinnin saralta, tai laajentaa ammattitaitoasi johonkin näistä tai muista asiakasyrityksen palveluvalikoimaan kuuluvista osa-alueista.

Arvostamme hakijassa:
- Ammattimaista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien ja oman organisaation kanssa
- Aitoa halua olla mukana rakentamassa ja turvaamassa yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja nyt, ja tulevaisuudessa
- Halua kehittyä ja kykyä omaksua uusia asioita

Työsuhde alkaa kevään aikana sopimuksen mukaan. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden mittainen Visio Henkilöstöratkaisujen kautta, jonka jälkeen työsuhde mahdollisesti vakinaistuu asiakasyrityksen kirjoille.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/ Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, [email protected].

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat laadukkaat ja työntekijöille on järjestetty yksityinen työterveyshuolto.

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti