Skip to main content

Kaivinkoneenkuljettaja

Kaivinkoneenkuljettaja, sinua kaivataan! 

Löytyykö kokemusta erilaisten kaivinkoneiden puikoista? Ulkotyöt eivät sinua kauhistuta, vaan tunnet olosi kotoisaksi Suomen kesäisessä tihkusateessa?

Asiakaskohteita ovat mm. kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet, kiinteistöt sekä asunto-osakeyhtiöt. Työt alkavat sesongin pyörähtäessä käyntiin maalis-huhtikuussa ja töitä on luvassa ainakin kesäkaudeksi, mutta työt saattavat jatkua pitempäänkin jos hommat sujuu ammattimaisesti ja ahkerasti. Viikottainen työaika on 40h.

Työ itsessään pitää sisällään erilaisten kaivinkoneiden ajoa. Työkoneena voi olla joko pyöräalustainen kaivuri tai pienempien tonniluokkien tela- / kumitela-alustainen kone. Osa kohteista on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit olisi hyvä löytyä lompakosta. Työssä edellytetään aiempaa kokemusta erilaisten kaivinkoneiden kuljettamisesta ja mikäli löytyy vielä osaamista 3D-ohjainlaitteistoista niin se on iso etu! 

Mikäli siis koet olevasi osaava kaivinkoneen kuljettaja vailla alan työpaikkaa, niin ei muuta kun hakemusta tulemaan! 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / [email protected]

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Jos tämä työpaikka ei osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaivinkoneenkuljettaja

Pirkanmaa
Kangasala
37500 Lempäälä
37100 Nokia
Pirkkala
Tampere
Valkeakoski
Ylöjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti