Skip to main content

Kaivinkoneenkuljettaja, Lappeenranta

Haemme asiakasyrityksillemme Lappeenrannan alueelle kokemusta omaavia kaivinkoneenkuljettajia

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset maanrakennustyöt, rakennusten pohjatyöt ja kunnallistekniset työt. Hakijalta odotamme monipuolista kokemusta pyörä- ja tela-alustaisen koneiden käytöstä, koneet ovat 5-30 tonnisia. Kokemus 3D:n käytöstä katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta:

- kokemusta vastaavasta työstä
- itseohjautuvaa työasennetta ja ahkeruutta
- voimassaolevia työturva- ja tieturvakorttia

Työsuhteet alkavat kevään aikana sääolosuhteiden mukaan ja kestävät pitkälle loppuvuoteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hirsimäki, 050 383 2113, [email protected]. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat laadukkaat ja työntekijöille on järjestetty yksityinen työterveyshuolto.

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti