Skip to main content

Kaivinkoneenkuljettajia Turun seudulle!

OHOI! Olisi tarjolla paikkoja jopa kahdelle kokemusta omaavalle KAIVINKONEENKULJETTAJALLE Turun seudulla - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme kahta kokemusta omaavaa KAIVINKONEENKULJETTAJAA Turun seudulle!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kaivinkoneen kuljettaminen hyvin monipuolisissa töissä, kuten kaivuutyöt talojen ja rakennusten pohjien teossa, kunnallistekniikan parissa sekä katuinfran rakentamisessa ja monessa muussa! Koneina toimivat niin tela- kuin pyöräalustaiset koneet pienistä 5t koneista aina jopa 70t koneisiin asti. Miltei kaikissa koneissa Novatron 3D-laitteet. Työt alkavat heti, ja töitä tarjolla mahdollisesti ympäri vuoden!

Odotamme sinulta maanrakennusalan koulutusta ja/tai työkokemusta, ammattitaitoa kaivinkoneen ohjaimissa, sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia, ja kokemusta sekä osaamista 3D-laitteista.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Sampsalle! Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaivinkoneenkuljettajia Turun seudulle!

Turku
Kokopäiväinen, Vuokratyö
3 - 5 vuotta

Julkaistu 15.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti