Skip to main content

Kankaanleikkaaja Nastolaan

Hei sinä kankaanleikkaaja, ompelija tai huonekaluteollisuuden tekijä, tässä voisi olla sinulle sopiva tehtävä.

Haemme asiakasyrityksellemme Pedrolle Nastolaan kankaanleikkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen arviolta 4kk. Tämän jälkeen on mahdollista jopa vakinaistua tähän tehtävään.

Toivomme, että olet jo ehtinyt kartuttaa kokemusta kankaanleikkaajan/ompelijan työstä, mieluiten huonekaluteollisuuden parissa. Käytössä on Gerber automaattileikkuri ja sen käyttöön koulutetaan, jos et vielä tunne automaattileikkurin mahdollisuuksia. Pieni kaavoitustyö ja -muokkaus sekä ompelu kuuluvat lisäksi tähän työhön.

Työssä tulet tarvitsemaan luovuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Teet työsi tarkasti ja huolellisesti sekä otat vastuun omasta tekemisestäsi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään työympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Kyseessä on päivätyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin voit jättää hakemuksen sekä ansioluottelon verkkosivuillamme.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kankaanleikkaaja Nastolaan

Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti