Skip to main content

Asiakkaamme Pohjois-Savossa etsii uutta karjanhoitajaa porukkaansa. Tila on kolmen robotin lypsykarjatila, jonne on neljäskin robotti tulossa. Lehmiä tilalla on noin 200.

Tehtäviin kuuluvat lehmien ja vasikoiden hoito, niiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen sekä muut eläinten hoitoon liittyvät tehtävät. Tarvitset työssäsi pienkuormaajaa, joten jos sen käsittely ei ole vielä hallussasi, niin edellytämme sinun haluavan sen taidon oppia.

Maataloustöissä työpäivät ja olosuhteet vaihtelevat, joten odotamme sinulta joustavaa asennetta sekä vastuuntuntoa päivittäisissä työrutiineissa. Etsinnässä on henkilö, joka tulee hyvin toimeen sekä eläinten että ihmisten kanssa. Aikaisempi kokemus karjanhoitotöistä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on tahtosi oppia ja sitoutua tehtävään! Työskentelykielesi voi olla joko suomi, ukraina tai englanti.

Tila sijaitsee Siilinjärven lähettyvillä Pohjois-Savossa, Suomen suurimmalla maidontuotantoalueella. Luonnonläheinen ympäristö vesistöineen tarjoaa maaseudun rauhaa myös vapaa-ajalle. Meillä on tarjota sinulle myös majapaikka tai avustamme sopivan asunnon löytymisessä lähialueelta. Jotta arkesi on sujuvaa, voit saada meiltä myös auton käyttöösi. Ajokortti sinulla on kuitenkin oltava omasta takaa. Jos muutat alueelle perheesi kanssa, niin avustamme myös perheellisille tarkoitettujen palveluiden löytämisessä.

Palkkauksessa noudatamme Maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta (TES). Palkkaus riippuu myös osaamisestasi sekä tarpeestasi asunto- tai autoetuun. Työajoissa joustamme mahdollisuuksien mukaan.

Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian ja viimeistään juhannuksena homma olisi sinulla jo joten kuten hallussasi. Saat meiltä hyvän perehdytyksen tehtävään.

Yhteystiedot: Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian linkin kautta. Tähän tehtävään rekrytoidaan ensisijaisesti hakijoita Suomesta ja EU/ETA-alueelta.
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/a2625258-9...
Ilmoitus jätetty: 02.05.2024 14:31
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a2625258-9a33-410e-89e5-8daaa443bc57

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti