Skip to main content

Kassa-myyjä kesätöihin, Kuopio, Volttikatu (määräaikainen 20 h/vko)

Oletko täysi-ikäinen ja etsit töitä kesälle? Nautitko vauhdikkaasta työstä ihmisten parissa, jonka ohella sinulle jää aikaa myös kesästä nauttimiseen? Tokmanni Kuopio Volttikadun myymälässä voisi olla sinulle sopiva kesätyöpaikka tarjolla!

Myymäläympäristön runsaat asiakaskohtaamiset ja erilaiset palvelutilanteet vahvistavat vuorovaikutustaitoja, joista on hyötyä myös töiden ulkopuolella. Meillä pääset harjoittelemaan erilaisissa tilanteissa oma-aloitteisesta toimimista ja kesän jälkeen olet varmasti entistä rohkeampi ratkomaan haastaviakin tilanteita.

Kassatyössä kohtaat jokaisen asiakkaamme ja pääset luomaan sujuvan ja positiivisen asiointikokemuksen omalla aurinkoisella persoonallasi. Kassatyö ei ole "vain liukuhihnatyötä", vaan vastaasi tulee niin Klubi-jäsenyyksiä, vaihto- ja palautustilanteita, ikärajavalvottavia tuotteita ja monia muita tehtäviä, joihin perehdytämme sinut niin myymälässä kuin yhteisessä Teams-perehdytyspäivässä .

Osastoiltamme löytyy niin monenlaisia tuotteita, että hyllyttäminen ja esillepanojen tekeminen on monipuolista. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kassatyön lisäksi erityisesti seuraavilla osastoilla:

  • Työkalu- ja sähkötarvike
  • Urheilu, retkeily ja vapaa-aika
  • Kodinkone

Miltä kuulostaisi, jos pääsisit hyllyttämään esimerkiksi harrastukseesi liittyviä uutuustuotteita ja työpäivän päätteeksi voisit ostaa niitä itsellesi henkilökunta-alennuksella? Osastotyöskentelyssä askelmääräsi saattaa hypätä ennätyslukemiin ja kuormanpurku voi hyvinkin korvata salitreenin, jonka myötä sinulle voi jäädä vieläkin enemmän vapaa-aikaa .

Jos olet innokas somettaja, pääset mahdollisesti luomaan sisältöä myös somekanavillemme kesän aikana . Tutustu aiempien kesätyöntekijöidemme kokemuksiin Instagram -tilimme Kesätyö-kohokohdasta tästä ja nettisivuiltamme tästä.

Tehtävä on 3 kuukauden mittainen määräaikaisuus. Työ alkaa 1.6.2024 ja työaika on 20 h/vko. Sinulla on meillä työskennellessäsi myös mahdollisuus tehdä osa sopimuksesi tunneista tai lisätunteja työskentelemällä lähimyymälöissäsi. Täytämme tehtävän heti, kun löydämme sopivan työkaverin joukkoomme, joten toimithan pian!

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kampanjan periaatteisiin. Arvostamme jokaista kesätyöntekijää ja haluamme tarjota tasavertaisen kohtelun, hyvän perehdytyksen, luotettavan esihenkilön, merkityksellisen työn, kohtuullisen palkan ja tukea hyvinvointiin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti