Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassatyöntekijä, Santa's Pizza&Burger

Santa's Pizza & Burger on Rovaniemellä Napapiirillä sijaitseva rento pikaruokaravintola. Santa´s Pizza & Burgerin erinomaisen sijainnin ansiosta myös matkailijoiden on helppo hakea helpotusta nälkään, sillä ravintola sijaitsee välittömästi E75 tien vieressä. Listalta löytyvät herkut voi nauttia paikanpäällä viihtyisissä tiloissa tai napata mukaan Take Away kaistalta. Lisäksi ravintolassa on pizzabuffa lounasaikaan. Lue lisää: https://www.santaspizzaburger.fi/

Etsimme nyt Santas Pizza&Burgerille kassatyöntekijöitä palvelemaan asiakkaita suurella sydämellä!

Santa´s Pizza & Burgerissa työpäivät eivät käy yksitoikkoisiksi, sillä kansainvälinen tunnelma ja erilaiset työtehtävät pitävät siitä huolen! Työvuorossa pääset palvelemaan asiakkaita kassalla sekä tekemään osaamisesi mukaan muita ravintolan työtehtäviä. Sinun ei tarvitse olla valmis ravintola-alan ammattilainen - olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviisi. Meille tärkeintä on se, että sinulla on reipas työote ja aito kiinnostus alaa kohtaan.

Etsimme välittömään ja lämminhenkiseen tiimiimme määräaikaisia työntekijöitä ensisijaisesti marraskuusta maaliskuulle jatkuvalle sesonkiajalle. Työsuhde voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen tilanteesi mukaan. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Työn aloitusta, työsuhteen kestoa sekä viikkotyötunteja saadaan varmasti räätälöityä sinulle tilanteesi mukaan. Tässä siis oiva työ vaikka opiskelujen oheen! Ravintola on avoinna päivittäin klo 11-18, joten työaikasi sijoittuu enimmäkseen tälle aikavälille. Eikö kuulostakin hyvältä? 

Toivomme sinulta

- Positiivista asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

- Hyvää käytettävyyttä joulusesongin aikaan

- Ripeää ja samalla huolellista työotetta

- Suomen ja englannin kielen taitoa

- Hygieniapassia

Tarjoamme

- Monipuoliset ja vaihtuvat tehtävät laadukkaiden ja maittavien tuotteiden parissa

- Sinun tilanteesi mukaan räätälöidyn työsopimuksen

- Kivat työajat 

- Kattavan perehdytyksen

- Mukavat työkaverit

- Go Onin ammattilaisten tuen työsuhteesi ajan sekä rahanarvoiset henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh:+358406116973, pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassatyöntekijä, Santa's Pizza&Burger

Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti