Skip to main content

Kaupan moniosaaja (15-20 h/vko) K-Market Kärki, Seinäjoki

Hakuaika alkaa: 18.09.2023
Hakuaika päättyy: 24.09.2023

Haemme innostunutta kaupan osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (15-20h/vko) K-Market Kärkeen.

K-Market Kärki on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva Oman kylän kauppa. Tarjoamme Kärjen asuinalueelle ja lähiseudulle paitsi mainion ruokakaupan myös monipuoliset palvelut. Asiakkaamme noutavat ja lähettävät meiltä Postin, Matkahuollon, PostNordin ja Schenkerin paketit kätevästi ruokaostosten yhteydessä. Aina paikalle ei ehdi, huvita tai muuten vain pääse ja tätä varten tarjoamme myös Woltin pikatoimitukset.

Meillä pääset työskentelemään lähes kaikissa kaupan tehtävissä, aina myymälänhoidosta pakettipalveluihin ja Wolt-keräyksistä kassatyöhön.

Työsuhde on määräaikainen vilkastuvan pakettisesongin ajaksi (31.12.2023 saakka), jatko mahdollinen.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen ylläpitäminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:

  • iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
  • oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä
  • kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
  • kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
  • suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
  • valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Tarjoamme sinulle :

  • loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
  • työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta
  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • merkittävän henkilökuntaedun omaan kauppaamme

Työt alkavat 9.10.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 24.9.2023 osoitteeseen [email protected]. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Mikko Kuusisto, puh. 0400 438 110, sähköposti [email protected].

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaupan moniosaaja (15-20 h/vko) K-Market Kärki, Seinäjoki

Kesko Oyj Kauppiaat
Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti