Skip to main content

Keikkailijoita Riihimäelle

Moikka sinä työnhakija,

Etsitkö joustavaa keikkatyötä, jota voit tehdä omien aikataulujesi mukaan? Haluatko mahdollisesti kerätä työkokemusta erilaisilta työtehtäviltä? Mikäli vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa. 

Etsimme Riihimäelle asiakasyrityksillemme keikkatyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Meidän kauttamme voit tehdä esimerkiksi astiahuoltoa, muuttotöitä ja siivoustöitä. Töitä on tarjolla arkena sekä viikonloppuisin. Töitä voit tehdä omien aikataulujesi mukaan juuri silloin, kun sinulle sopii. Mahdollisuus on myös työllistyä pidemmäksikin aikaa. 

Mitä odotamme hakijoilta:

Suurin osa keikkatöistä ei vaadi työkokemusta tai koulutusta. Arvostamme rohkeutta ja reipasta asennetta työhön. Keikkatöissä pääset kokeilemaan erilaisia hommia ja mahdollisesti löytämään juuri sen sinun juttusi. Keikkatyö voi olla ensimmäinen ponnahdus työelämään ja johtaa mahdollisesti pidempääkin työsuhteeseen.

Mikäli olet motivoitunut työntekijä, joka haluaisi lähteä kokeilemaan erilaisia töitä, jätä rohkeasti hakemus. Hakemuksen voit jättää Eezyn sivujen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen anni.tu[email protected].

Lisätietoja:

Anni Tuomi

HR-koordinaattori

[email protected]

0403075706

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keikkailijoita Riihimäelle

Eezy Oyj
12210 Hausjärvi
12700 Loppi
Riihimäki
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 19.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti