Skip to main content

Keikkatyöntekijä Mynämäelle kanalaan

Keikkatyöntekijä/kesätyöntekijä Mynämäelle

Etsimme asiakasyrityksellemme kanalaan reipasta ja energistä henkilöä, joka ei pelkää tarttua höyheniin. Jos olet lisätyön tarpeessa tai sinulle muuten sopii keikkatyö jatka lukemista sillä saatat olla etsimämme henkilö. Kesäaikana töitä on säännöllisemmin, mutta syksyn tullen työt jatkuvat taas keikkaluonteisina. Työtehtäviin kuuluu kanahäkkien painepesu, järjestely sekä muiden tarvittavien tehtävien suorittaminen. Työ on jonkin verran fyysistä: lähinnä nostelua ja seisomista, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Työ edellyttää myös oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta.

Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä energistä työotetta. Työpaikka sijaitsee Mynämäellä, joten oma kulkupeli on lähes välttämätön työmatkan kulkemista varten. Töitä tehdään ma-pe klo 07.00-15.00 aikana tarpeen mukaan, joten joustavuus ja valmius nopeisiinkin työvuorojen muutoksiin on tärkeää. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja keikkatyö jatkuu asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Tehtävässä noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta, jonka mukaan palkka on 11,92€/h + työajanlyhennyslisä. 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten mikäli mielenkiintosi heräsi ja koet soveltuvasi tehtävään, niin täytä hakemus oheisesta linkistä jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Aivi Elo
HR-asiantuntija puh. 040 307 5014
Eezy Henkilöstöpalvelut
Lemminkäisenkatu 34, 5 krs., 20520 Turku

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti