Skip to main content

Keikkatyöntekijöitä ulkoalueiden kunnossapitoon

TYÖTEHTÄVÄ

Etsimme nyt asiakkaallemme monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin keikkatyöntekijöitä ulkoalueiden kunnossapitoon eri kohteisiin Pirkanmaan alueella.

Ulkoalueiden kunnossapidossa työtehtävät vaihtelevat sesongin mukaan ja pitävät sisällään muun muassa:

-lumitöitä
-lehtien siivousta
-pienimuotoisia katujen kunnossapitotöitä sekä kivetysten korjaustöitä
-liikennemerkkien uusimista ja asennusta

Tehtävässä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Sihti on työnantajasi. Työajat ajoittuvat tavallisesti arkisin klo 7-15.30 välille. Talviaikaan työvuorot saattavat alkaa jo aikaisin aamusta ja ne voivat sijoittua myös viikonlopulle. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mukavan työn joustavilla työajoilla sekä hyvän tilaisuuden kerryttää työkokemusta. Työssä pääset näkemään oman kädenjälkesi. Käyttöösi saat selkeät ja kattavat työohjeet jokaiseen kohteeseen.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta sekä kykyä suoriutua työtehtävistä myös paineen alla. Hakijalla on oltava voimassa työturva- ja tieturvapätevyydet. Tiimi- ja yhteistyötaidot sekä kyky omaksua nopeallakin aikataululla uutta edesauttavat tässä työssä pärjäämistä. Eduksesi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on positiivinen ja reipas asenne!

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä: www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Samuli Kinnunen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keikkatyöntekijöitä ulkoalueiden kunnossapitoon

Sihti
Tampere
37800 Akaa
Pirkkala
Tampere
Ylöjärvi
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 22.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Sihti
Tampere
Sihti
Tampere
Sihti
Tampere
Sihti
Tampere
Sihti
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti