Skip to main content

Keittiömestari, Radisson Blu Aleksanteri

Keittiömestari, Radisson Blu Aleksanteri

1900-luvun taitteen arkkitehtuuria ja lämpöä huokuva piilopaikka.

Unelmien hotelli aidolla paikallisella fiiliksellä. Radisson Blu Aleksanterissa panostetaan henkilökohtaiseen palveluun ja hotellin ilmapiiri on poikkeuksellisen lämmin ja kodikas. Keskeinen sijainti design kauppojen ja kaupungin sykkeen keskellä tekee tunnelmasta inspiroivan päivästä toiseen. Hotellin yhteydessä toimiva ravintolamme Bistro Aleksanteri on eläväinen, mutta rauhallinen olohuone, jossa viihtyvät niin helsinkiläiset, kuin vieraat eri puolilta maailmaa.

KEITTIÖMESTARI, RADISSON BLU ALEKSANTERI

Haemme Keittiömestaria vastaamaan ravintolatoiminnoista idylliseen ja tunnelmalliseen Aleksanteriin. Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa osaamista ja ymmärrystä hotellin keittiön toiminnasta sekä monipuolista kokemusta aamiaiselta ala carteen. Erinomaisen esimiestyön lisäksi sinun on tärkeää osata organisoida työvuoroja ja pystyä yhdistämään laadukas ja tehokas keittiötoiminta. Pienessä hotellissa pääset kehittämään ja kehittymään yhdessä osaavan ja motivoituneen tiimin kanssa! Raportoit työssäsi operatiiviselle päällikölle, joka toimii tärkeänä työparinasi. 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:

 • Monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät upeissa puitteissa
 • Innostavan ja osaavan tiimin , sekä esihenkilön tuen ja kannustuksen
 • Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet
 • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi myös muissa Sokotelin hotelleissa
 • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut
  • ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
  • kattavat työterveyspalvelut
  • normaalia laajemman vakuutusturvan

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Hyvää paineensietokykyä ja organisoimisen taitoja
 • Vankkaa kokemusta keittiötyöstä
 • Kykyä työskennellä muuttuvassa ympäristössä
 • Kokemusta esihenkilönä toimimisesta,
 • Kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työtehtävä on vakituinen ja työaika on 112,5 h / 3 vko jakso. Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 08.02.2023. Lähetäthän hakemuksesi meille ainoastaan sähköisen hakulomakkeen kautta, emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Keittimestari--Radisson-Blu-Aleksanteri_R-20344

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen päällikkö Anna Vunneli puh. +358 50 564 6521 tai anna.vunneli@sok.fi, sekä Keittiömestari Laura Lammi laura.lammi@sok.fi.

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.  

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiömestari, Radisson Blu Aleksanteri

Eezy Oyj
Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti