Skip to main content

Keittiöpäällikkö, Sibeliustalo Lahti

KOKO Lahti toimii upeiden Vesijärven maisemien kupeessa, jotka luovat oman osansa asiakkaan odotukset ylittävästä kokonaisvaltaisesta palvelukokemuksesta. Koko Lahti pitää sisällään seuraavat brändit: Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi sekä Piano Paviljonki. Nämä tapahtumatilat ja tuotantopalvelut muuntuvat pienemmistä kokouksista sinfonia- sekä rock-konsertteihin sekä hulppeisiin gaalailtoihin. Erilaiset tapahtumat luovat jokaiselle työpäivälle omanlaisensa twistin ja ravintolat muokkautuvat kunkin tilaisuuden luonteen mukaisesti. Monipuolisuus, yllätyksellisyys ja vauhdikkuus ovatkin näiden tapahtumaravintoloiden suola.

Hei sinä keittiön kuninkaallinen, tuleva Chef De Cuisine, jonka sydän sykkii aidoille kohtaamisille asiakaspinnassa ja ruokatuotteiden klassikoille unohtamatta paikallisuuden painoarvoa raaka-aineissa. Olet ruokaintoilija henkeen ja vereen, seuraten alasi nousevia trendejä jatkuvasti sormi pulssilla. Esihenkilönä sinulle on tärkeintä, että jengilläsi on selvät sävelet siitä, mitä heiltä odotetaan, ja kuinka he pääsevät tavoitteeseensa.

Ensisijaisena työtehtävänäsi on johtaa onnistuneesti Sibeliustalon keittiön osaavaa orkesteria, kaikkien kolmen toimipisteen osalta. Repertuaaristasi löytyy luovat ideat niin istuville dinnereille, kuin kokous- ja cocktailtilaisuuksiin. Tässä tehtävässä tulet siis tarvitsemaan vahvaa visiota siitä, miltä toimipaikkojemme ruokatuotteen tulee näyttää ja maistua asiakkaalle, hyvää ymmärrystä ravintolan kulunrakenteesta ja keskeisimmistä tunnusluvuista sekä niiden raportoinnista.

Lisäksi tarvitset arjen esihenkilötaitoja rokkaavalla asenteella sekä myynnillistä otetta toimiessasi puhemiehenä johtoryhmän ja kentän välillä. Myöskään pieni seremoniamestarin vika ei ole tässä tehtävässä pahitteeksi, sillä edustamaan pääset vaikkapa esitellessäsi menuja suurimmilla gaalaillallisillamme!

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarjoamme sinulle vakituisen sekä kokoaikaisen työn, työtuntien ollessa 112,5h/3vko. Lisäksi pääset Restelin, Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Tarjolla on huippu hetkiä mahtavan duuniporukan kanssa sekä kivenkovaa duunia.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Hae paikkaa viimeistään 27.02.2024 21:59 mennessä.

Food&Events Tapahtumaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintolat tarjoaa ravintolapalveluita tapahtuma-areenoilla ja varmistaa, että niin jääkiekko-ottelut kuin kansainvälisten supertähtien konsertit muodostuvat kävijälle unohtumattomaksi kokemukseksi, josta puhutaan vielä pitkään. Huolehdimme tilaisuutesi tarjoiluista ja palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä tunnelmasta nauttimiseen. Luomme jokaisesta tapahtumasta ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiöpäällikkö, Sibeliustalo Lahti

Food&Events Tapahtumaravintolat
Lahti
15870 Hollola
18150 Heinola
Hämeenlinna
Mäntsälä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti