Skip to main content

Kenttämyyjä / Field Sales Executive

Sinustako seuraava tähtimyyjämme alueelle, joka pitää sisällään muun muassa Tampereen, Jyväskylän ja Kuopion? Puolet asiakkaistasi sijaitsevat Tampereella ja loput Jyväskylässä ja Kuopiossa. Etsimme juuri nyt tiimiimme uutta Kenttämyyjää (Field Sales Executive)! Tuleva työpisteesi sijaitsee Pirkkalassa.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä maailman kansainvälisimmässä yrityksessä, joka haluaa olla paras valinta henkilöstölleen, asiakkailleen, ja sijoittajilleen? Nautitko vaihtuvista päivistä myyntityössä, kasvokkain tapahtuvasta myynnistä, asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta sekä sytytkö pitkäaikaisten asiakassuhteiden hoitamisesta ja niiden myynnillisestä kehittämisestä? Jos edellä mainitut herättivät sinussa kiinnostuksen, saatat olla seuraava tähtemme myynnissä!

Sinulla voi olla jo kannuksia kerättynä myyntityöstä tai voit olla uusi kyky. Meillä asenne ratkaisee - tarvittavan koulutuksen saat meiltä työssä menestymiseen!

Päätehtäviäsi ovat:

- tarjota asiakkaille koko DHL Expressin palveluvalikoima

- suunnitella asiakastapaamiset, hallita tarjousten ja sopimusten tekeminen nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille

- etsiä uusia potentiaalisia asiakkaita ja kartoittaa heidän logistiikkatarpeitaan

- oman portfolion kehittäminen ja myynnin kasvattaminen

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on määrätietoinen ja aikaansaava asenne. Työssäsi vastaat sinulle nimetyistä asiakkuuksista sekä uusien asiakkaiden hankkimisesta, pääosin asiakaskäynneillä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä niin itsenäisesti, kuin myös osana tiimiä. Työssäsi tuet asiakkaiden kansainvälisen liiketoiminnan kasvua kartoittamalla heidän tarpeensa ja vastaamalla niihin. Sähköisten tietojärjestelmien hallinta sekä, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä käytetään erilaisia myyntiä tukevia järjestelmiä, kokemus erilaisten järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, autoetu ja kilpailukykyinen tulospalkkio. DHL Expressin henkilönä nautit laajasta valikoimasta henkilöstöetuja. Pääset myös osallistumaan palkittuun DHL Certified International Specialist -koulutusohjelmaan, joka perehdyttää sinut tehtäviisi ja tukee sinua koko DHL-urasi ajan. Expressin globaalin myyntitiimin jäsenenä nouset suoraan alan huipulle!

Tulevasta tiimistäsi löydät viisi kenttämyyjäkollegaa ympäri suomea, joiden kanssa huumorin kukka ei ehdy ja saat heiltä tukea jokapäiväisessä tekemisessä. Tiimi on ansainnut hyvät arvosanat tyytyväisyyskyselyissä ja tiimi tulee todella hyvin toimeen keskenään.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään viimeistään 12.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Field Sales Manager, Ville Andersson 2.5 klo 13.45-14.45 ja 3.5 klo 13-14. Tavoitat Villen numerosta 050 302 1201.

Odotamme innolla hakemustasi!

DHL Express on palkittu kolmantena vuotena peräkkäin No. 1 Europe's Best Workplace(TM) 2023 -tittelillä, jonka myöntävät Great Place to Work ja Economist Group. DHL Express on myös Suomen Parhaat Työpaikat -sertifikaatin saavuttanut huipputyöpaikka. Haluamme DHL Expressin olevan loistava työpaikka kaikille. Tuemme koko henkilöstöämme lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Monipuoliset koulutus- ja työssä kehittymisen mahdollisuudet, hyvästä työstä palkitseminen sekä menestyksen juhliminen ovat vahva osa DHL-kulttuuriamme. Pääset muun muassa osallistumaan palkittuun Certified International Specialist -koulutusohjelmaan, joka perehdyttää sinut DHL:n toimintaan sekä kansainvälisen logistiikan maailmaan. Meillä on innostava yhteishenki ja panostamme hyvinvointiin. Kattavan työterveyshuollon lisäksi tarjoamme esim. hyvinvointivalmennuksia, ergonomiatukea, henkilöstöalennuksia ja taukoliikuntasovelluksen kaikille. DHL Express on myös savuton työpaikka.

Yhteystiedot: Not Specified
Työpaikan osoite: 33960 Pirkkala
Palkkaus: ERTO TES
Työ alkaa: 28.04.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/9b12cb3c-7...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 16:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9b12cb3c-7019-474d-bcc0-ce73bf6a1676

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kenttämyyjä / Field Sales Executive

DHL Express (Finland) Oy
Pirkkala
Pirkanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti