Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kenttätyöntekijöitä /virtavesikunnostajia, Pohjanmaa-Kainuu

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

LIFE Revives -hankkeessa parannetaan Suomen, Ruotsin ja Viron jokihelmisimpukka- eli raakkukantoja kohti suotuisaa suojelun tasoa kunnostamalla sen elinympäristöjä ja kasvatusta kehittämällä. Jyväskylän yliopiston johtama 6-vuotinen hanke toteutetaan EU:n LIFE Luonto -rahoituksella vuosina 2021–2027. Mukana on 11 kumppaniorganisaatiota ja 13 yhteistyötahoa. Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 15,9 milj. €. Metsähallituksen Pohjanmaan Luontopalvelut vastaa yhteensä 18 Iijoen ja Oulujoen vesistöalueen raakkujoen ja -puron kunnostuksista, niiden tutkimuksista ja seurannoista sekä kunnostus- ja suojelumenetelmien kehittämisestä.

Haemme nyt joukkoomme kahtatoista (12) kentän työntekijää virtavesikunnostuksiin määräaikaiseen työsuhteeseen Pohjanmaa-Kainuu luontopalvelut yksikön luonnonsuojelun tiimiin Pudasjärvelle (3), Taivalkoskelle (3) Puolangalle (3) ja Suomussalmelle (3) ajalle 29.5.–30.9.2023. 

Virtavesikunnostukset eri työkohteilla tehdään kolmen hengen ryhmässä. Ryhmän jäsenet huolehtivat maastossa kunnostussuunnitelman mukaisesta töiden etenemisestä ja päivittäisestä dokumentoinnista (työmaapäiväkirja, valokuvaus yms.) sekä ajoittain tallennuksista Metsähallituksen järjestelmiin toimistolla. Työkohteet sijaitsevat Taivalkoskella, Pudasjärvellä, Puolangalla ja Suomussalmella. Kunnostusryhmien työtä ohjaavat Revives -hankkeen asiantuntijat.

Virtavesikunnostajien työtehtävät ovat sääolosuhteista riippumatonta maastotyötä ja edellyttävät erittäin hyvää fyysistä kuntoa ja maastossa liikkumisen taitoja. Työssä tarvitset vähintään B-ajokorttia. Luonnonvara-alan koulutus, aikaisempi kokemus purokunnostuksista ja moottorisahan käytön osaaminen ovat eduksi. Toivomme sinulta aktiivista, ennakkoluulotonta ja tavoitteellista työskentelyasennetta, yhteistyötaitoja ja matkustusvalmiutta eri työkohteiden välillä sekä halua kehittää omaa ja työyhteisösi osaamista ja luonnontuntemusta. Tukenasi sinulla on kunnostustöitä maastossa ohjaavat asiantuntijat. Virtavesikunnostuksiin ja muihin työssä tarvittaviin tehtäviin koulutetaan ja opastetaan työn aikana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtävän luonnonläheisessä, yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa.  Virtavesikunnostuksissa ja niihin liittyvissä töissä liikut luonnossa, näet työssäsi käsiesi jäljen ja olet osa mukavaa työyhteisöä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen viimeistään 22.3.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Voit esittää toiveesi paikkakunnasta (Pudasjärvi, Puolanka, Suomussalmi, Taivalkoski). 

Pyydämme liittämään hakemukseen myös CV:si. Emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävistä. Kysymyksiisi vastaavat tehtävän sisällön osalta projektipäällikkö Pirkko-Liisa Luhta puh. 0400 293023 ja luonnonsuojelun asiantuntija Eero Moilanen, puh. 040 5314969.


Hakuaika päättyy: 22.03.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kenttätyöntekijöitä /virtavesikunnostajia, Pohjanmaa-Kainuu

93280 Pudasjärvi
89200 Puolanka
89600 Suomussalmi
93400 Taivalkoski
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti