Skip to main content

Kesätöihin Rinnekodit Sairaalaan

Etsimme tiimiimme lähihoitajaa heinäkuun loppuun saakka kestävään kesätyöhön!

Neljä viidestä kesätyöntekijästämme suosittelee meitä työnantajana ja 78 % kokee saaneensa vieraanvaraisen vastaanoton. Tule sinäkin kanssamme mahdollistamaan kesän pieniä ja suuria ilon hetkiä asiakkaillemme!

Tervetuloa kesäksi Rinnekodit Sairaalaan!

Rinnekodit Sairaalassamme on 27 potilaspaikkaa erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tuleville. Tarjoamme lyhytaikaista vuodeosastohoitoa, kuntoutusta ja saattohoitoa. Sairaalassamme edustettuina olevat osaamisalueet ovat yleislääketiede ja geriatria.

Lisäksi meillä on erityisosaamista kivunhoidosta sekä kroonisten ja akuuttien haavapotilaiden hoidosta. Meillä saat hyödyntää osaamistasi ja pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta sekä sisätaudeista että kirurgiasta.

Tehtäväsi kesätyöntekijänä

Tehtäväsi sisältää monipuolista hoitotyötä potilaidemme avuntarpeesta riippuen. Teemme töitä yhdessä, yhteen hiileen puhaltaen. Moniammatillinen tiimimme koostuu miltei 40 henkilöstä; tiimiimme kuuluvat sairaanhoitajat, lähihoitajat, laitoshuoltajat, fysioterapeutit sekä lääkärit.

Meillä pääset oppimaan uutta

Tarjoamme sinulle vieraanvaraisen perehdytyksen, jonka toteuttamisessa hyödynnämme erityisesti sijaisille suunniteltua perehdytysohjelmaa. Varmistamme, että tukea on aina saatavilla, ja rohkaisemme sinua luottamaan omiin taitoihisi.

Hyödynnämme tiimeistämme löytyviä vahvuuksia ja moniammatillista osaamista

Työyhteisömme on pieni, hyvin avoin ja keskusteleva - kehitämme toimintaamme yhdessä asioita pohtien potilaiden sekä työntekijöiden parhaaksi! Viimeisimmän hyvinvointikyselyn tulosten mukaan työyhteisömme on toimiva (4,28/5) ja otamme uudet työkaverit avoimesti vastaan (4,48/5). Saimme hyvän tuloksen myös yhteishengestämme (4,28/5)!

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle turvallisen ja arvostavan työyhteisön.

 

Tarjoamme hyvinvointisi tueksi:

oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

kattavan tapaturmavakuutuksen

kehittymismyönteisen ilmapiirin ja monipuolisen sisäisten kurssien tarjonnan

tervetuliaislahjan, jolla haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi tiimiimme

Tietyt ominaisuudet saavat sinut loistamaan tehtävässäsi! Odotamme sinulta:

lähihoitajan opintoja tai sote-alan tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen

innostusta työskennellä sairaalaympäristössä

valmiutta kolmivuorotyöhön

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus!

Meille on helppo hakea ilman CV:tä tai pitkää hakukirjettä. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten rekrytointi voi sulkeutua jo ennen hakuajan päättymistä 19.5.2024. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.07.2024.

Tarkistamme rikosrekisteriotteen tehtävään valitulta lainsäädännön (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta) tarkoittamalla tavalla ennen työsuhteen solmimista. Rikosrekisteriotteen tulee olla alle kuusi kuukautta vanha.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy tehtävänimikkeen, kokemusvuosien ja opintopisteiden mukaan.

Esimerkkejä palkkauksesta:

  • Lähihoitajaopiskelija (2/3 opinnoista suoritettu) VR3 - 5% 2300,01€-5%= 2185,01€
  • Lähihoitaja VR3 (2300,01-2553,01€)

 

Mietityttääkö jokin? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Titta Vatanen

Arkisin klo 14-16, 044 734 0303

tai sähköpostitse [email protected]

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2 900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä. 

#sydänmukana #elämänpoluilla

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti