Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesätöihin tuotannon työtehtäviin Serres Oy:lle

Serres on maailman johtava potilasnesteiden hallintaan keskittyvien ratkaisujen toimittaja. Integroitujen ratkaisujen avulla he auttavat terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan päivittäisessä työssä, tehden sairaaloiden potilasnesteiden keräämisestä ja hävittämisestä turvallisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää. Serres-potilasimujärjestelmät ovat päivittäin tukemassa yli 60 000 leikkauksessa ympäri maailmaa auttaen terveydenhuollon ammattilaisia keskittymään siihen mikä on kaikkein olennaisinta. Lisätietoja löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta www.serres.com.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Serres Oy:n Saarijärven tehtaalle kesäksi 2023 TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluu automaattisella tuotantolinjalla valmistettavien sairaalatarvikkeiden kokoonpanoa, jälkikäsittelyä, laaduntarkkailua sekä pakkausta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Odotamme Sinulta:

  • Ahkeraa ja aktiivista työotetta
  • Tarkkuutta ja näppäryyttä
  • Rutiininsietokykyä ja pitkäjänteisyyttä
  • Valmiutta kolmivuorotyöhön

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on luotettava, varma ja arvostettu työpaikka. Heillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät. Serres Oy on savuton työpaikka.

Eduksesi katsotaan aiempi kokemus tuotannon tehtävistä sekä kolmivuorotyöstä. Älä kuitenkaan epäröi lähettää hakemustasi, sillä tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Oletko siis etsimämme ahkeran asenteen omaava näppärä tekijä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti, niin olet mukana hakuprosessissa. Hakuaika päättyy 28.2.2023, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Tiia Karjalainen, [email protected], 040 173 9797.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätöihin tuotannon työtehtäviin Serres Oy:lle

43100 Saarijärvi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti