Skip to main content

Kesätyö 2024 - Huollon asiakaspalvelija

Viihdytkö asiakaspalvelutyössä, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pyrit aina löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin hymy huulilla? Mikäli, saatat olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt innokasta ja iloista kesätyöntekijää huollon asiakaspalveluumme


Työtehtävän kuvaus

Työtehtäväsi painottuvat pääasiassa huollon työtilausten vastaanottoihin sekä kuittauksiin. Uusia ja valmiita työtilauksia hallitaan niin asiakkaan omien järjestelmien kautta kuin sähköpostitse. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu myös puhelimen välityksellä. Tässä vuorovaikutteisessa työtehtävässä pääset oman tiimin ja asiakkaiden lisäksi tekemään yhteistyötä mm. talotekniikkapalveluidemme työnjohdon kanssa.

Tulet työskentelemään Helsingin Pitäjänmäen toimistollamme. Rinnallasi on koko kesän ajan asiakaspalvelutiimistämme vähintään yksi kokeneempi konkari - neuvoja ja tukea on tarvittaessa saatavilla lähellä. Toivottu aloitusajankohta on toukokuussa ja työsuhteen kesto on elokuun puoleen väliin saakka. Tarkempi ajankohta sovitaan valitun henkilön kanssa.


Odotamme sinulta

Olet suorittanut tehtävään soveltuvan kaupallisen koulutuksen tai olet alan opiskelija (esim. merkonomi). Eduksi katsotaan, mikäli olet ehtinyt kartoittamaan aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja erityisesti huoltoliiketoiminnasta. Lisäksi ymmärrys sähkö- ja LVI-alan perustoiminnoista on plussaa.

Etsimämme henkilö omaa sosiaalisen luonteen sekä reippautta kohdata erilaisia asiakaspalvelutilanteita positiivisella otteella. Lisäksi toivomme, että tapaasi tehdä töitä leimaa tarkkuus ja huolellisuus ja olet innokas oppimaan uutta.

Työn sujuvaa hoitamista auttavat hyvät tietotekniset taidot. Toivomme, että hallitset muun muassa Microsoft Officen ja kykenet omaksumaan myös uusia järjestelmiä. Eduksi katsotaan Tampuurin ja FIMX:n osaaminen. Yrityskielemme ollessa suomi, edellytämme tehtävässä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

 

Miksi tulla Aro Systemsille kesätöihin

Meillä Aro Systemsillä talotekniikka-alalla tulet oppimaan uutta niin toimialasta kuin asiakaspalveluntehtävistä. Saat mahdollisuuden soveltaa opintojesi parissa omaksuttuja asioita käytäntöön, kerryttämään arvokasta työkokemusta sekä työskentelemään mukavassa ja avuliaassa työyhteisössä.

Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja meillä tulet työskentelemään turvallisuutta vaalivassa työympäristössä aina kattavasta perehdytyksestä sekä laadukkaista ja turvallisista työvälineistä alkaen. Tärkeimpänä tavoitteenamme onkin, että työntekijöillemme ei satu työtapaturmia ja kaikki pääsevät työpäivän jälkeen yhtä terveinä kotiin kuin aamulla töihin tullessakin.

Tulet kuulumaan henkilöstöetuohjelmamme piiriin, jossa pääset hyödyntämään eri palveluntuottajien kuukausittain vaihtuvia rahanarvoisia etuja, mm. matkustamisen, kulttuurin ja liikunnan parissa.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään viimeistään 30.4.2024. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelupäällikkö Pirita Valkamalta puh. 050 512 3428. Piritan tavoitat seuraavien soittoaikojen puitteissa: pe 19.4. klo 13.00-14.00 ja pe 26.4. klo 13.00-14.00.

Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta - ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

 

Suomalainen Aro Systems on johtava talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia taloteknisiä urakointi- ja huoltoratkaisuja. Meitä arolaisia on lähes 400 ammattilaista - huolehdimme kiinteistöjen koko elinkaaresta, tarjoamalla asiakkaillemme kaikki talotekniikkaan liittyvät rakentamisen ja ylläpidon palvelut uudis- ja saneerauskohteissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.

Aro Systems Oy on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 70 vuoden ajan. Arvomme nousevat halusta rakentaa parempaa ympäristöä elää ja työskennellä vastuullisesti. Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja olla alan halutuin työpaikka.

 

Lue lisää meistä: https://www.arosystems.fi/
Seuraa meitä:
Instagram         Facebook          LinkedIn

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyö 2024 - Huollon asiakaspalvelija

Helsinki
Kesätyö

Julkaistu 16.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti