Skip to main content

Kesätyö lähihoitaja tai alan opiskelija

Tule työkaveriksemme kesätyöhön tekemään merkityksellistä työtä asukkaidemme parhaaksi, rakentamaan asukkaillemme hyvää elämää Länsi-Pasilan yksikköömme. Voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja- tai lähihoitajaopiskelija. Asukkaamme ovat alle 65-vuotiaita monisairaita, heillä on paljon toimintakykyä ja siten erilaiset toimintatuokiot ja retket asukkaiden kanssa kuuluvat arkeemme.

Meitä päiväkumpulaisia yhdistää voimakas usko siihen, että elämän arkisten tarpeiden tyydyttäminen perinteisen hoivan ja palvelun muodossa ei riitä. Jotta elämä olisi täysipainoista ja merkityksellistä, siinä on oltava iloa. Päiväkummussa kaikki voivat kokea iloa elämäntilanteestaan riippumatta. Elämänilon tuottaminen on ollut Päiväkummun toimintafilosofia perustamisesta lähtien. Ja on myös seuraavat vuosikymmenet.

Länsi-Pasilan hoitokoti sijaitsee avarissa tiloissa Keskuspuiston läheisyydessä, lähellä vehreän rauhallisia ja turvallisia ulkoilureittejä. Valoisa viherhuone, terassi ja oma piha sekä saunatilat tuovat elämäniloa asukkaille, kuten myös hyvä sijainti Pasilan kasvavan keskuksen tuntumassa.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, palkkauksessa huomioimme tehtävänimikkeen, kokemusvuodet ja opiskelijana opintopisteesi. Lähihoitajaopiskelijana sinulla tulisi olla suoritettuna vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen- tutkinnon osa.

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa elämäniloa tuottavia, ympärivuorokautisia hoito- ja hoivapalveluja Helsingissä. Päiväkumpu on vuonna 2001 perustettu perheyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee pari sataa hoivan ja kodinhoidon ammattilaista.

Jokainen ihminen on erilainen, niin myös kaikki Päiväkummun asiakkaat. Siksi työskentelemme yksilöllisesti jokaisen henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet huomioiden. Meillä asukkaita hoidetaan henkilökohtaisesti, taidolla ja lämmöllä.

Miksi juuri meille:

  • Asukas on meille tärkein
  • Meillä tehdään merkityksellistä työtä: 4.8/5.0 erinomainen, - hoitajien arvioimana työvire kyselyssä
  • Suomalainen perheyritys
  • Hyvät arvosanat työntekijöiltämme saanut työterveyshuolto vakituisille työntekijöille
  • Monipuoliset koulutukset. mm yhteistyö Amia-akatemian kanssa
  • Mahdollisuus kehittyä työssäsi
  • Tiimeihin osallistumis-/vaikuttamismahdollisuus (työhyvinvointi, elämänilo, hoitopalvelu, ateria- ja asumispalvelu)
  • Mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin
  • Hyvät arvosanat saaneet esimiehet (Taloustutkimuksen kysely)
  • Ateriaetu

 

Lisätietoja toiminnastamme löydät www.paivakumpuhoiva.fi

Video: https://youtu.be/E_N0JG-EH84

Artikkeli: https://duunitori.fi/tyoelama/hoitokoti-paivakumpu/

Täytämme avoimen paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

Hoitokoti Päiväkumpu on savuton työyhteisö. Rokotussuojan tarkistamme tartuntalain mukaisesti. Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta tuli voimaan 1.1.2024. Tämän jälkeen sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajana toimivalla työnantajalla on oikeus, ja yli kolmen kuukauden mittaisissa työ- tai palvelussuhteissa velvollisuus, pyytää työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuire Eerola p.050-4654979 (arkisin klo 9-15) tai [email protected]i

tai Sanna Kylliö p.050-3820 414 [email protected]

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyö lähihoitaja tai alan opiskelija

Helsinki
Vakituinen, Kesätyö

Julkaistu 22.04.2024

Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti