Skip to main content

KESÄTYÖ: Lähihoitajat, Riihikodon palveluasuminen

Riihikodossa odotetaan jo kesää ja tulevia lomia, nyt etsimmekin vielä muutamaa kesäsijaista täydentämään aurinkoisia tiimejämme! 

Lähihoitaja tai alan opiskelija, tule kesäksi Tuusulan Riihikotoon! Olemme starttaamassa kesäjuhlien suunnittelua ja kesäkahvilan avajaisia! Voimme sopia kanssasi sinulle sopivan ajanjakson työsuhteelle. 

Riihikodon tehostetun palveluasumisen yksikkö sijaitsee aivan Tuusulan väylän vieressä Riihikalliossa. Talossa on viisi ryhmäkotia ja asukkaita on yhteensä 111. Meillä on 95 tehostetun palveluasumisen-, 4 yhteisöllisen - ja 12 lyhytaikaishoidon paikkaa. 

Toimintamme tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Toimintamme pohjautuu asukaslähtöisyyteen sekä toimintakykyä ylläpitävään ja edistävään työotteeseen. Työ on 2-vuorotyötä, mutta halutessasi voimme keskustella esim. osa-aikaisuuden tai 3-vuorotyön mahdollisuudesta, suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva työ.

Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön sekä viihtyisän työympäristön. Vastassa sinua on huumorintajuinen tiimi, jossa jokainen saa tehdä töitä omilla vahvuuksillaan. Töissä yksikään päivä ei ole samanlainen, joten työn monipuolisuus on loistava mahdollisuus myös kehittää omaa ammattitaitoaan, oppia uutta tai ylläpitää jo olemassa olevaa osaamistaan.  

Tehtävään valittavalta edellytämme asukaslähtöistä positiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteistä asennetta. Työssäsi eduksi on kokemus muistisairaiden hoidosta sekä työskentely lyhytaikaisasiakkaiden parissa. Katsomme eduksi Rai-osaamisen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Otamme mielellämme kesätöihin myös alan opiskelijoita (lh-opiskelija 120 op tai enemmän). Työtehtävät voidaan suunnitella opintojen vaiheen ja osaamisesi mukaan. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta tarvittaessa voit suorittaa tarvittavat luvat meillä heti sijaisuuden alkaessa.

Kysy lisätietoja palveluasumisen esihenkilöiltä Milla Kauppinen, 050 497 1978, [email protected]  tai Niina Kantola-Leskinen, 050 497 1976, [email protected]. Haastattelemme hakijoita ja teemme mahdollisesti työntekijä valintoja jo hakuajalla.

Palvelussuhteen tietoja: 

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5-29.9.2024 välisellä ajalla.
  • Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävänkuvasta riippuen tehtäväkohtaiseen palkkaan voidaan tehdä epäpätevyys alennus, mikäli tehtävään valittavalla ei ole tehtävään soveltuvaa pätevyyttä esim. opiskelija, lääkeluvat.
  • Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä lasten, nuorten, - ja ikääntyneiden kanssa työskenteleviltä. 
  • Tutustu palvelussuhteen ehtoihin, vaadittaviin todistuksiin/lupiin sekä Keusoteen työnantajana osoitteessa www.keusote.fi/rekry.

Hakuaika päättyy 30.5.2024 klo 14. Hakuaika alkaa: 25.04.2024 14:00Hakuaika päättyy: 30.05.2024 14:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti