Skip to main content

Kesätyöntekijä Pirkkalan terminaaliin

Onko sinulla kesän suunnitelmat vielä auki? Oletko yökyöpeli, joka tykkää tehdä fyysistä työtä? Mikäli vastasit näihin KYLLÄ, niin jatka lukemista! 

Etsimme kesätyöntekijää YÖPAINOTTEISEEN työhön Pirkkalan terminaaliin. Terminaalin sekalaiset työtehtävät vaativat vahvaa fyysistä kuntoa sekä runsaasti omatoimisuutta. Pääasialliset työtehtävät ovat kontinpurku sekä käsin tapahtuva pakettien lajittelu postinumeroiden mukaan. Kärryjen käsin tyhjentäminen vaatii vahvaa fyysistä kuntoa, sillä 10-20 kg painoisia paketteja joutuu kurottelemaan toisinaan jopa 2,5 metrin korkeudesta sekä matalimmillaan jalkojen juuresta.

Mitä odotamme?

- Aikaisempaa kokemusta yötyöstä 

- Sujuvaa suomen kielen taitoa (käyttöjärjestelmien kielivalinnan vuoksi)

- Omatoimista ja tehokasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa 

- Pässiajo-osaaminen sekä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne työtä kohtaan! 

Mitä me sitten tarjoamme?

- 2-4 vuoroa/vkossa. Työt alkaa 8.7. ja valitun henkilön tulisi olla käytettävissä 11.8. asti.

- Huolinta-alan varastoterminaali- ja satamatyöntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen alk. 16,09€/h - huomioiden tietenkin aiemman kokemuksesi vastaavista tehtävistä

- Kattavan perehdytyksen tehtävään työsuhteen alussa

Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Sinun ja VISIOn välille. Hyvällä tekijällä voi myös olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä syksyllä keikkaluontoisesti.

Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli siis tunsit tätä työpaikkailmoitusta lukiessa poltteen sydämessäsi, niin jätä hakemuksesi järjestelmän kautta jo tänään ja nappaa itsellesi kesätyöpaikka! 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Henna Kivakka / henna.kivakka(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat! Mikäli kuitenkaan juuri tämä paikka ei osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työtä, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kesätyöntekijä Pirkkalan terminaaliin

Pirkanmaa
Pirkkala
Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 16.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti